Ändra hemadressen eller faktureringsadressen

Du kan uppdatera din hemadress i Google Pay eller ändra en adress som är kopplad till en viss betalningsmetod.

Redigera din hemadress

Viktigt: När du har lagt till en hemadress kan du inte ändra ditt hemland. Om du flyttar till ett nytt land måste du skapa en ny profil. Du kan bara skapa en profil per land.

1. Logga in i Inställningar.
  2. Bredvid Namn och adress klickar du på Redigera Redigera.
  3. Ange din nya adress.
  4. Klicka på Spara.

Uppdatera kortets faktureringsadress

Gör så här om du vill ändra adressen som är kopplad till ett bank- eller kreditkort:

1. Logga in på Betalningsmetoder.
  2. Hitta kortet du vill uppdatera.
  3. Klicka på Redigera.
  4. Uppdatera faktureringsadressen.
  5. Klicka på Uppdatera.

Ändra land där du bor

Viktigt! Du kan inte ändra ett hemland eller en region som är kopplad till en befintlig betalningsprofil. Om du flyttar, reser eller bor tillfälligt i ett annat land måste du skapa en ny betalningsprofil.

Om du skapar en ny profil påverkas inte betalningar för befintliga tjänster. Du måste använda din nya profil för att betala för nya produkter eller tjänster som du köper i ditt nya land.

Så här skapar du en ny profil:

1. Logga in på Google Pay på datorn.
  2. Öppna inställningarna.
  3. Klicka på Redigera Redigera under Betalningsprofil bredvid Land.
  4. Klicka på Skapa ny profil följt av Fortsätt i meddelandet som öppnas.
  5. Välj det land du vill koppla till den nya betalningsprofilen.
  6. Ange adressuppgifterna.
  7. Klicka på Skicka.