Uw woon- of factuuradres wijzigen

U kunt uw woonadres in Google Pay updaten of een adres wijzigen dat aan een specifieke betaalmethode is gekoppeld.

Uw woonadres bewerken

Belangrijk: Nadat u een woonadres heeft toegevoegd, kunt u uw thuisland niet meer wijzigen. Als u naar een ander land verhuist, moet u een nieuw profiel maken. U kunt slechts één profiel per land maken.

1. Log in bij Instellingen.
  2. Klik in het gedeelte 'Naam en adres' op Bewerken Edit.
  3. Voer uw nieuwe adres in.
  4. Klik op Opslaan.

Het factuuradres voor een kaart updaten

U kunt als volgt het adres wijzigen dat aan een betaalpas of creditcard is gekoppeld:

1. Log in bij Betaalmethoden.
  2. Zoek de kaart die u wilt updaten.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Update uw factuuradres.
  5. Klik op Updaten.

Uw thuisland wijzigen

Een thuisland dat aan een bestaand betalingsprofiel is gekoppeld, kunt u niet wijzigen. Als u bent verhuisd, op reis bent of tijdelijk in een ander land verblijft, moet u een nieuw betalingsprofiel maken.

Als u een nieuw profiel maakt, heeft dit geen invloed op betalingen voor bestaande services. U moet uw nieuwe profiel gebruiken om te betalen voor nieuwe producten of services die u in uw nieuwe land aanschaft.

U kunt als volgt een nieuw profiel maken:

1. Log in bij Instellingen.
  2. Klik onder Betalingsprofiel naast Land op Bewerken Edit.
  3. Klik op de link Nieuw profiel maken in het bericht dat verschijnt.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Kies in het dropdownmenu het land dat u wilt koppelen aan het betalingsprofiel dat u maakt.
  6. Voer de adresgegevens in.
  7. Klik op Verzenden.