Koti- tai laskutusosoitteen muuttaminen

Voit päivittää kotiosoitteesi Google Payssa tai muuttaa maksutapaan liitettyä osoitetta.

Kotiosoitteen muuttaminen

Tärkeää: Kun olet lisännyt kotiosoitteen, et voi muuttaa kotimaatasi. Jos muutat toiseen maahan, sinun on luotava uusi profiili. Voit luoda vain yhden profiilin maata kohti.

1. Kirjaudu sisään Asetuksiin.
  2. Klikkaa Nimi ja osoite ‑kohdasta Muokkaa Muokkaa.
  3. Kirjoita uusi osoite.
  4. Valitse Tallenna.

Kortin laskutusosoitteen päivittäminen

Voit muuttaa debit- tai credit-korttiin liitetyn osoitteen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Etsi kortti, jonka tietoja haluat muuttaa.
  3. Klikkaa Muokkaa.
  4. Päivitä laskutusosoite.
  5. Valitse Päivitä.

Kotimaan vaihtaminen

Käytössä olevan maksuprofiilin maata ei voi muuttaa. Jos muutat pysyvästi tai väliaikaisesti toiseen maahan tai lähdet matkalle, sinun on luotava uusi maksuprofiili.

Uuden profiilin luominen ei vaikuta jo ostettujen palvelujen maksamiseen. Sinun on käytettävä uutta profiilia ostaessasi uusia tuotteita tai palveluja toisessa maassa.

Uuden profiilin luominen:

1. Kirjaudu sisään Asetuksiin.
  2. Siirry Maksuprofiili-kohtaan ja klikkaa Maa‑kohdan vierestä Muokkaa Muokkaa.
  3. Klikkaa avautuvasta viestistä linkkiä Luo uusi profiili.
  4. Valitse Jatka.
  5. Valitse avautuvasta valikosta maa, jonka haluat liittää luomaasi maksuprofiiliin.
  6. Lisää osoitetiedot.
  7. Valitse Lähetä.