Koti- tai laskutusosoitteen muuttaminen

Voit päivittää kotiosoitteesi Google Payssa tai muuttaa maksutapaan liitettyä osoitetta.

Kotiosoitteen muuttaminen

Tärkeää: Kun olet lisännyt kotiosoitteen, et voi muuttaa kotimaatasi. Jos muutat toiseen maahan, sinun on luotava uusi profiili. Voit luoda vain yhden profiilin maata kohti.

1. Kirjaudu sisään asetuksiin.
  2. Klikkaa Nimi ja osoite ‑kohdasta Muokkaa Muokkaa.
  3. Kirjoita uusi osoite.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kortin laskutusosoitteen päivittäminen

Voit muuttaa debit- tai credit-korttiin liitetyn osoitteen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osiossa.
  2. Etsi kortti, jonka tietoja haluat muuttaa.
  3. Klikkaa Muokkaa.
  4. Päivitä laskutusosoite.
  5. Klikkaa Päivitä.

Kotimaan vaihtaminen

Tärkeää: Et voi vaihtaa jo luodun maksuprofiilin maata tai aluetta. Jos muutat pysyvästi tai väliaikaisesti toiseen maahan tai lähdet matkalle, sinun on luotava uusi maksuprofiili.

Jos luot uuden profiilin, se ei vaikuta jo ostettujen palvelujen maksuihin. Sinun on käytettävä uutta profiilia ostaessasi uusia tuotteita tai palveluja toisessa maassa.

Uuden profiilin luominen:

1. Kirjaudu tietokoneella Google Payhin.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Siirry Maksuprofiili-kohtaan ja klikkaa Maa‑kohdan vierestä Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse avautuvasta viestistä Luo uusi profiili ja sitten Jatka.
  5. Valitse uuden maksuprofiilin maa.
  6. Lisää osoitetiedot.
  7. Valitse Lähetä.