Rediger din hjemme- eller faktureringsadresse

Du kan opdatere din hjemmeadresse i Google Pay eller ændre en adresse, der er knyttet til en bestemt betalingsmetode.

Rediger din hjemmeadresse

Vigtigt! Når du har tilføjet en hjemmeadresse, kan du ikke ændre dit hjemland. Hvis du flytter til et andet land, skal du oprette en ny profil. Du kan kun oprette én profil pr. land.

1. Log ind på Indstillinger.
  2. I sektionen "Navn og adresse" skal du klikke på Rediger Rediger.
  3. Indtast din nye adresse.
  4. Klik på Gem.

Opdater faktureringsadresse for kort

Sådan ændrer du den adresse, der er tilknyttet et kreditkort:

1. Log ind på Betalingsmetoder.
  2. Find det kort, du vil opdatere.
  3. Klik på Rediger.
  4. Opdater oplysningerne om din faktureringsadresse.
  5. Klik på Opdater.

Skift hjemland

Vigtigt! Du kan ikke ændre hjemland eller region, hvis landet eller regionen er knyttet til en eksisterende betalingsprofil. Hvis du er flyttet, er ude at rejse eller midlertidigt bor i et andet land, skal du oprette en ny betalingsprofil.

Hvis du opretter en ny profil, påvirker det ikke betalingerne for eksisterende tjenester. Du skal bruge din nye profil for at kunne betale for nye produkter eller tjenester, som du køber i dit nye land.

Sådan opretter du en ny profil:

1. Log ind på Google Pay på din computer.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Under "Betalingsprofil" skal du klikke på Rediger Rediger ud for "Land".
  4. Der åbnes en meddelelse, hvor du skal klikke på Opret ny profil og derefter Fortsæt.
  5. Vælg det land, der skal knyttes til den nye betalingsprofil.
  6. Indtast adresseoplysningerne.
  7. Klik på Send.