As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Maksuprofiilin muuttaminen tai poistaminen

Kun olet luonut maksuprofiilin Google Payhin, voit tehdä siihen muutoksia tai sulkea sen.

Huom. Henkilökohtaisesta profiilista ei enää voi kutsua henkilöitä liittymään profiiliin tai ylläpitämään sitä. Jos olet aiemmin hyväksynyt profiilikutsun, seuraa tämän artikkelin lopussa olevia ohjeita poistuaksesi profiilista.

Profiilin muokkaaminen

Voit muokata profiilia, jonka olet luonut itse tai jonka järjestelmänvalvoja olet.

1. Kirjaudu sisään Asetuksiin.
  2. Jos sinulla on useita profiileja, tee näin:
    1. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta nimesi vierestä alanuolta Down arrow.
    2. Valitse muokattava profiili.
  3. Tee tarvittavat muutokset. Voit muuttaa esimerkiksi osoitetta ja maksutapoja.
  4. Tallenna muutokset.

Profiilin poistaminen

Poistaaksesi maksuprofiilin sinun on suljettava se.

Toisen henkilön profiilista poistuminen

1. Kirjaudu sisään osoitteessa pay.google.com.
  2. Napauta tai klikkaa sivun vasemmasta yläkulmasta nimesi vierestä alanuolta Down arrow.
  3. Valitse profiili, josta haluat poistua.
  4. Napauta tai klikkaa Asetukset ja sitten Hallinnoi käyttäjiä.
  5. Napauta tai klikkaa käyttäjähallintakortilla nimesi vieressä näkyvää alanuolta Down arrow.
  6. Valitse Poista ja vahvista poisto.