Betala i en app eller på en webbplats

När du handlar online eller i appar som Uber och Airbnb kan du betala snabbare med kreditkortet i säkert förvar i Google Pay. Med Google Pay behöver du inte ange kortuppgifterna varje gång.

Då kan du använda Google Pay

Du kan betala med ett kort som du har sparat i Google Pay

• om appen eller webbplatsen erbjuder Google Pay som betalningsmetod
  • när du hittar de här knapparna i kassan:
Buy with Google Pay

Betala med Google Pay

1. Tryck på Google Pay-knappen i kassan.
  2. Om du blir uppmanad väljer du en betalningsmetod och anger din leveransadress.
  3. Bekräfta beställningen.

Lägga till eller ändra ett kort i Google Pay

Få en återbetalning för en beställning

Kontakta säljaren direkt om du vill begära återbetalning.

Skicka feedback

Berätta för oss om din upplevelse av Google Pay som betalningsmetod i appar eller på webbplatser:

1. Öppna wallet.google.com.
  2. Klicka på Feedback följt av Skicka till vänster.
  3. Berätta vad som är bra och dåligt eller om fel du har hittat.

Lägga till Google Pay på din webbplats eller app

Besök developers.google.com/pay/ om du vill erbjuda enkel betalning för personer i din app och på din webbplats.