Betala i en app eller på en webbplats

När du handlar online eller i appar som Uber och Airbnb kan du betala snabbare med kreditkortet i säkert förvar i Google Pay. Med Google Pay behöver du inte ange kortuppgifterna varje gång.

Då kan du använda Google Pay

När du ser följande knappar i kassan eller om appen eller webbplatsen erbjuder Google Pay som betalningsmetod kan du snabbt betala med ett kort som du har sparat i Google Pay. Ta reda på vilka appar och webbplatser som accepterar Google Pay.

Betala med Google Pay

1. Tryck på Google Pay-knappen i kassan.
  2. Om du blir uppmanad väljer du en betalningsmetod och anger din leveransadress.
  3. Bekräfta beställningen.

Lägga till eller ändra ett kort i Google Pay

Läs mer om att lägga till en betalningsmetod eller redigera en betalningsmetod.

Få en återbetalning för en beställning

Kontakta säljaren direkt om du vill begära återbetalning.

Skicka feedback

Berätta för oss om dina erfarenheter av Google Pay som betalningsmetod i appar eller på webbplatser:

1. Öppna pay.google.com.
  2. Klicka på Hjälp och feedback Hjälp och feedback följt av Skicka feedback högst upp.
  3. Berätta vad som är bra och dåligt eller om fel du har hittat.

Lägga till Google Pay på din webbplats eller app

Läs mer på developers.google.com/pay/ om du vill erbjuda kunderna snabb och smidig betalning i en app eller på en webbplats.