Via een app of website betalen

Als u online winkelt of via apps zoals Uber en Airbnb betaalt, kunt u sneller betalen met uw creditcard die veilig opgeslagen is in Google Pay. Met Google Pay hoeft u niet telkens uw kaartgegevens opnieuw in te voeren.

Wanneer u Google Pay kunt gebruiken

Als u bij het afrekenen deze knoppen ziet of als de app of website Google Pay als betaalmethode aanbiedt, kunt u snel betalen met een kaart die u in Google Pay heeft opgeslagen. Ontdek welke uitgelichte apps en sites Google Pay accepteren

Afrekenen met Google Pay

1. Tik op de Google Pay-knop wanneer u wilt afrekenen.
  2. Kies een betaalmethode en voer uw verzendadres in als hierom wordt gevraagd.
  3. Bevestig uw bestelling.

Een kaart toevoegen of wijzigen in Google Pay

Ontdek hoe u een betaalmethode toevoegt of een betaalmethode bewerkt.

Een terugbetaling voor een bestelling aanvragen

Neem rechtstreeks contact op met de verkoper als u een terugbetaling wilt aanvragen.

Feedback verzenden

U kunt als volgt uw mening delen over het gebruik van Google Pay als betaalmethode in apps of op websites:

1. Ga naar pay.google.com.
  2. Klik bovenaan op Hulp en feedback Hulp en feedbacken danFeedback verzenden.
  3. Laat ons weten wat u goed of juist niet goed vindt of laat ons weten welke bugs u bent tegengekomen.

Google Pay toevoegen aan uw website of app

Als u klanten een eenvoudige manier wilt bieden om af te rekenen in uw app en op uw website, gaat u naar developers.google.com/pay/ voor meer informatie.