Maksaminen sovelluksessa tai verkkosivustolla

Kun teet ostoksia verkossa tai sovelluksissa, kuten Uber ja Airbnb, voit maksaa nopeammin käyttämällä Google Payhin suojatusti tallennettua luottokorttiasi. Google Payn ansiosta sinun ei tarvitse antaa korttisi tietoja joka kerta.

Google Payn käyttöpaikat

Jos näet nämä painikkeet kassalla tai käyttämäsi sovellus tai sivusto tarjoaa Google Pay ‑maksutapaa, voit maksaa nopeasti käyttämällä Google Pay ‑palveluun tallennettua maksukorttia. Katso, mitkä sovellukset ja sivustot hyväksyvät Google Payn maksutapana.

Maksaminen Google Paylla

1. Napauta kassalla Google Pay ‑painiketta.
  2. Valitse pyydettäessä maksutapa ja lisää toimitusosoite.
  3. Vahvista tilaus.

Kortin lisääminen tai muokkaaminen Google Payssa

Tutustu tarkemmin maksutavan lisäämiseen tai muokkaamiseen.

Hyvityksen pyytäminen tilauksesta

Voit pyytää hyvitystä ottamalla suoraan yhteyttä kauppiaaseen.

Palautteen lähettäminen

Kerro meille kokemuksestasi Google Pay ‑maksutavan käytöstä sovelluksissa tai sivustoilla:

1. Mene osoitteeseen pay.google.com.
  2. Klikkaa sivun yläosasta Ohje ja palaute Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta.
  3. Kerro meille, mistä asioista pidät tai et pidä, tai löytämistäsi virheistä.

Google Payn lisääminen sivustolle tai sovellukseen

Jos haluat tarjota sovellustasi tai sivustoasi käyttäville asiakkaillesi helpon maksutavan, katso lisätietoja osoitteesta developers.google.com/pay/.