Betal i en app eller på et website

Når du shopper online eller i apps som Uber og Airbnb, kan du betale hurtigere med dit kreditkort gemt sikkert i Google Pay. Med Google Pay behøver du ikke at indtaste dine kortoplysninger hver gang.

Hvornår kan du bruge Google Pay?

Når du ser disse knapper ved kassen, eller hvis appen eller websitet tilbyder Google Pay som betalingsmetode, kan du hurtigt betale med et kort, du har gemt i Google Pay.

Betal med Google Pay

1. Ved betaling skal du trykke på Google Pay-knappen.
  2. Vælg en betalingsmetode, og indtast din forsendelsesadresse, hvis du bliver bedt om det.
  3. Bekræft din ordre.

Tilføj eller skift kort i Google Pay

Se, hvordan du tilføjer en betalingsmetode eller redigerer en betalingsmetode.

Få refusion for en ordre

Kontakt sælgeren direkte for at anmode om refusion.

Giv feedback

Sådan fortæller du os om din oplevelse med Google Pay som betalingsmetode i apps eller på websites:

1. Gå til pay.google.com.
  2. Klik på Send feedback i venstre side.
  3. Fortæl os, hvad du kan lide eller ikke kan lide, eller om fejl, du har fundet.

Føj Google Pay til dit website eller din app

Hvis du vil aktivere nem betaling for kunder i din app og på dit website, skal du gå til developers.google.com/pay/ for at få flere oplysninger.