Betal i en app eller på et website

Når du shopper online eller i apps som Uber og Airbnb, kan du betale hurtigere med dit kreditkort gemt sikkert i Google Pay. Med Google Pay behøver du ikke at indtaste dine kortoplysninger hver gang.

Hvornår kan du bruge Google Pay?

Du kan betale med kort, du har gemt i Google Pay:

• Hvis appen eller websitet tilbyder Google Pay som betalingsmetode
  • Når du kan se disse knapper ved betaling
Buy with Google Pay

Betal med Google Pay

1. Ved betaling skal du trykke på Google Pay-knappen.
  2. Vælg en betalingsmetode, og indtast din leveringsadresse, hvis du bliver bedt om det.
  3. Bekræft din ordre.

Tilføj eller skift kort i Google Pay

Få refusion for en ordre

Kontakt sælgeren direkte for at anmode om refusion.

Giv feedback

Sådan fortæller du os om din oplevelse med Google Pay som betalingsmetode i apps eller på websites:

1. Gå til wallet.google.com.
  2. Til venstre skal du klikke på Feedback og derefter Send.
  3. Fortæl os, hvad du kan lide eller ikke kan lide, eller om fejl, du har fundet.

Føj Google Pay til dit website eller din app

Hvis du vil gøre det nemt for folk at betale i din app eller på dit website, kan du få flere oplysninger på developers.google.com/pay/.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: