Pagar en una aplicació o un lloc web

Quan compres en línia o en aplicacions com ara Uber o Airbnb, pots pagar més ràpidament fent servir la targeta de crèdit emmagatzemada de manera segura a Google Pay. Amb Google Pay, no cal que introdueixis la informació de la targeta de crèdit cada vegada.

Quan es pot fer servir Google Pay

Quan vegis els botons següents a l'hora de pagar o si l'aplicació o el lloc web ofereixen Google Pay com a forma de pagament, podràs pagar ràpidament fent servir una targeta que hagis desat a Google Pay.

Pagar amb Google Pay

1. En el moment de pagar, toca el botó Google Pay.
  2. Si se't demana, tria la forma de pagament i introdueix l'adreça d'enviament.
  3. Confirma la comanda.

Afegir o canviar una targeta a Google Pay

Obtén informació sobre com pots afegir o editar una forma de pagament.

Obtenir el reembossament d'una comanda

Contacta directament amb el comerciant per sol·licitar un reembossament.

Enviar suggeriments

Si vols explicar-nos com ha estat la teva experiència amb Google Pay com a forma de pagament en aplicacions i llocs web, segueix aquests passos:

1. Ves a pay.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Envia suggeriments.
  3. Explica'ns què és el que t'ha agradat i el que no, o si hi has trobat cap error.

Afegir Google Pay al teu lloc web o a la teva aplicació

Si vols activar una forma de pagament fàcil per als clients a la teva aplicació o al teu lloc web, visita developers.google.com/pay/ per obtenir més informació.