Oletusmaksutavan muuttaminen Google Wallet ‐sovelluksessa

Ensimmäisestä Google Walletiin lisäämästäsi maksutavasta tulee lähimaksamisen oletustapasi. Kun maksat napauttamalla tuettua maksupäätettä kaupoissa tai muualla, oletusmaksutapaa veloitetaan automaattisesti.

Oletusmaksutavan tarkistaminen

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus .
  2. Pyyhkäise yläreunassa maksutapojasi näytön oikeasta laidasta vasempaan, kunnes pääset viimeisen maksutavan kohdalle.
  3. Valitse Muokkaa järjestystä .
  4. Oletusmaksutapasi on merkitty lähimaksusymbolilla .

Vinkki: Kortit, joita voi käyttää maksamiseen napauttamalla mutta jotka eivät ole oletusmaksutapasi, on merkitty erilaisella lähimaksusymbolilla .

Oletusmaksutavan muuttaminen

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus .
  2. Pyyhkäise korttien yläreunassa näytön oikeasta reunasta vasemmalle, kunnes löydät kortin, jota haluat käyttää oletusmaksutapana.
  3. Napauta korttia.
  4. Valitse alareunasta Tiedot ja sitten Aseta napauttamalla maksaminen oletusmaksutavaksi.

Toisella kortilla maksaminen

Voit maksaa napauttamalla myös muilla kuin oletuskortillasi.

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus .
  2. Pyyhkäise korttien yläreunassa näytön oikeasta reunasta vasemmalle, kunnes löydät haluamasi kortin.
  3. Pidä puhelimen takaosaa maksupäätettä vasten.
  4. Valitse kysyttäessä credit-kortti kortin tyypistä riippumatta.

Ongelmien korjaaminen

Jos oletusmaksutapasi hylätään
  1. Ota yhteyttä pankkiisi ja tarkista, onko tilissäsi jokin ongelma.
  2. Jos ongelma ei ole tilissäsi, kysy lisätietoja jälleenmyyjältä.
Jos toista maksutapaa on veloitettu vahingossa
Tarkista, minkä kortin olet asettanut oletusmaksutavaksi. Jos haluat käyttää toista korttia, päivitä oletusmaksutapasi tai katso, miten voit maksaa toisella kortilla.
Jos et voi asettaa kaupan credit-korttia oletukseksi
Voit asettaa kaupan oman credit-kortin oletuskortiksi vain, jos se on ainoa Google Walletiin lisäämäsi kortti. Jos haluat maksaa tällä tavalla, lue lisää maksutapojen poistamisesta.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos sinulla on edelleen ongelmia tai kysyttävää, voit kysyä yhteisöltä tai ottaa yhteyttä meihin.