Oletusmaksutavan määrittäminen tai muuttaminen

Jos asut Yhdysvalloissa, voit määrittää rahan vastaanottamiselle oletusmaksutavan. Sinulle lähetetyt rahat siirretään automaattisesti oletusmaksutavallesi.

Huom. Voit määrittää rahan vastaanottamiselle oletusmaksutavan vasta, kun olet vastaanottanut rahaa kerran Google Pay ‑sovelluksella.

Kaupassa maksamisen oletusmaksutavan muuttaminen

Määritä kaupassa maksamisen oletusmaksutapa Androidin Google Pay ‑sovellukselle tämän artikkelin Android-ohjeiden mukaan.

Rahan vastaanottamisen oletusmaksutavan muuttaminen

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Klikkaa Ei oletus ‑kohdan viereisen maksutavan kohdalta alanuolta Down arrow.
  3. Valitse Oletus.

Rahan vastaanottaminen eri maksutavalle

Kun olet määrittänyt oletusmaksutavan, sinulle lähetetyt rahat siirretään automaattisesti oletusmaksutavalle. Jos haluat vastaanottaa rahaa eri maksutavalle, sinun on muutettava oletusta.

Rahan vastaanottamista oletusmaksutavalle koskevien ongelmien korjaaminen

Jos saat Google Paylta sähköpostiviestiin oletusmaksutapaasi koskevasta ongelmasta, rahaa ei siirretä automaattisesti pankki- tai debit-korttitilillesi.

Seuraa alla olevia ohjeita ongelman korjaamiseksi.

Vaihe 1: Korjaa ongelma
  • Vanhentunut oletusmaksutapa: Päivitä maksutapa, merkitse se oletusmaksutavaksi ja lunasta rahat.
  • Debit-kortin siirtoraja on saavutettu: Voit siirtää kortille enintään 2 500 $ päivässä. Voit sen sijaan lunastaa rahat pankkitilille.
  • Et ole vahvistanut henkilöllisyyttäsi: Olet saattanut saavuttaa rahan lähettämisen tai vastaanottamisen ylärajan. Ota meihin yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi.
  • Ongelma ei ole mikään edellä mainituista: Ota meihin yhteyttä.
Vaihe 2: Lunasta rahat

Tärkeää: Rahat on lunastettava 14 päivän kuluessa, tai ne palautetaan lähettäjälle.

1. Napauta Google Pay ‑sovelluksesta Valikko Valikko ja sitten Tapahtumat tai mene selaimella Tapahtumat-osioon.
  2. Klikkaa tapahtuman vierestä Lunasta.
  3. Seuraa ohjeita lunastaaksesi rahat. Jos korjasit oletusmaksutapasi, sinulle seuraavan kerran lähetettävät rahat siirretään automaattisesti oletustilillesi.