Oletusmaksutavan asettaminen tai muuttaminen

Jos asut Yhdysvalloissa, voit asettaa rahan vastaanottamiselle oletusmaksutavan. Sinulle lähetetyt rahat siirretään automaattisesti oletusmaksutavallesi.

Huom. Voit asettaa rahan vastaanottamiselle oletusmaksutavan vasta, kun olet vastaanottanut rahaa kerran Google Pay ‑sovelluksella.

Oletuslähimaksutavan muuttaminen

Aseta lähimaksujen oletusmaksutapa Androidin Google Pay ‑sovellukselle tämän artikkelin Android-ohjeiden mukaan.

Rahan vastaanottamisen oletusmaksutavan muuttaminen

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Klikkaa Ei oletus ‑kohdan viereisen maksutavan kohdalta alanuolta Down arrow.
  3. Valitse Oletus.

Rahan vastaanottaminen eri maksutavalle

Kun olet asettanut oletusmaksutavan, sinulle lähetetyt rahat siirretään automaattisesti oletusmaksutavalle. Jos haluat vastaanottaa rahaa eri maksutavalle, sinun on muutettava oletusta.

Rahan vastaanottamista oletusmaksutavalle koskevien ongelmien korjaaminen

Jos saat Google Paylta sähköpostiviestiin oletusmaksutapaasi koskevasta ongelmasta, rahaa ei siirretä automaattisesti pankki- tai debit-korttitilillesi.

Seuraa alla olevia ohjeita ongelman korjaamiseksi.

Vaihe 1: Korjaa ongelma
  • Vanhentunut oletusmaksutapa: Päivitä maksutapa, merkitse se oletusmaksutavaksi ja lunasta rahat.
  • Debit-kortin siirtoraja on saavutettu: Voit siirtää kortille enintään 2 500 $ päivässä. Voit sen sijaan lunastaa rahat pankkitilille.
  • Google Pay ‑saldon raja: Olet saattanut saavuttaa Google Pay ‑saldon ylärajan, joka on 25 000 $. Jos haluat vastaanottaa rahaa, pienennä tilisi saldoa nostamalla siltä rahaa. Voit myös vaihtaa oletusmaksutapaa, jotta voit vastaanottaa rahoja pankkitilin tai debit-kortin avulla.
  • Et ole vahvistanut henkilöllisyyttäsi: Olet saattanut saavuttaa rahan lähettämisen tai vastaanottamisen ylärajan. Ota meihin yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi.
  • Ongelma ei ole mikään edellä mainituista: Ota meihin yhteyttä.
Vaihe 2: Lunasta rahat

Tärkeää: Rahat on lunastettava 14 päivän kuluessa tai ne palautetaan lähettäjälle.

1. Napauta Google Pay ‑sovelluksesta Valikko Valikko ja sitten Tapahtumat tai mene selaimella Tapahtumat-osioon.
  2. Klikkaa tapahtuman vierestä Lunasta.
  3. Seuraa ohjeita lunastaaksesi rahat. Jos korjasit oletusmaksutapasi, sinulle seuraavan kerran lähetettävät rahat siirretään automaattisesti oletustilillesi.