Skift din standardbetalingsmetode i Google Wallet-appen

Den første betalingsmetode, du føjer til Google Wallet, bliver din standardbetalingsmetode for kontaktløse betalinger. Når du betaler kontaktløst i butikker eller ved andre understøttede terminaler, bliver den automatisk debiteret.

Find din standardbetalingsmetode

1. Åbn appen Google Wallet .
  2. Øverst på siden med dine betalingsmetoder kan du stryge fra højre kant af skærmen til venstre, indtil du kommer til den sidste.
  3. Tryk på Rediger kortrækkefølgen .
  4. Din standardmetode har et symbol for kontaktløs betaling .

Tip! Kort, der kan bruges til at trykke og betale, men som ikke er dit standardkort, har et andet kontaktløst symbol .

Skift din standardbetalingsmetode

1. Åbn appen Google Wallet .
  2. Øverst på siden skal du stryge fra højre kant af skærmen, indtil du finder det kort, du vil bruge som standard.
  3. Tryk på kortet.
  4. Nederst skal du trykke på Info og derefter Angiv som standard for tryk for at betale.

Betal med et andet kort

Du kan betale kontaktløst med andre kort, der ikke er dit standardkort.

1. Åbn appen Google Wallet .
  2. Øverst på siden skal du stryge fra højre kant af skærmen til venstre, indtil du finder det kort, du vil bruge.
  3. Hold bagsiden af din telefon op mod betalingsterminalen.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge "Kredit", uanset hvilken type kort du har.

Løs problemer

Standardbetalingsmetoden afvises
  1. Kontakt din bank for at tjekke, om der er et problem med din konto.
  2. Hvis din konto ikke er problemet, skal du kontakte forhandleren for at få yderligere oplysninger.
Utilsigtet debitering til en anden betalingsmetode
Tjek, hvilket kort du har angivet som standard. Hvis det ikke er det kort, du vil bruge, kan du opdatere din standardbetalingsmetode eller få flere oplysninger om, hvordan du betaler med et andet kort.
Kan ikke angive butikskreditkort som standard
Hvis du vil have et butikskreditkort (privat etiket) som dit standardkort, skal det være det eneste kort, du føjer til Google Wallet. Hvis du vil betale på denne måde, kan du se, hvordan du fjerner betalingsmetoder.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.