Maksutavan muokkaaminen tai poistaminen

Voit poistaa Google Payhin tallennetun debit-/credit-kortin tai pankkitilin tai muokata niiden tietoja.

Google Pay ‑saldoa ei voi muokata tai poistaa.

Näin muutat maksutapaa

Huom. Jos poistat maksutavan, jota käytät Google-palvelun tilauksen maksamiseen, sinua voidaan pyytää lisäämään uusi maksutapa. Voit myös peruuttaa tilauksen.

1. Mene osoitteeseen pay.google.com.
  2. Valitse yläreunasta Maksutavat.
  3. Klikkaa kortin tai pankkitiliin vierestä Muokkaa tai Poista.
  4. Jos poistat kortin, jota olet käyttänyt kaupoissa maksamiseen Google Paylla, sinun on poistettava se myös puhelimestasi. Valitse yltä puhelimesi tyyppi ja seuraa sen jälkeen ohjeita maksutavan poistamiseksi.