Maksutavan muokkaaminen tai poistaminen

Voit poistaa Google Payhin tallennetun debit-/credit-kortin tai pankkitilin tai muokata niiden tietoja.

Google Pay ‑saldoa ei voi muokata tai poistaa.

Maksutavan muokkaaminen

Tärkeää: Jos poistat maksutavan, jota käytetään Googlen palvelutilauksen maksamiseen, sinua voidaan kehottaa lisäämään uusi maksutapa. Voit myös peruuttaa tilauksen.

1. Mene osoitteeseen pay.google.com.
  2. Klikkaa yläreunasta Maksutavat. Jos yläreunassa ei näy maksutapoja, sinun on ehkä laajennettava selainikkunaa. Voit myös klikata valikkoa Valikko.
  3. Klikkaa kortin tai pankkitilin vierestä Muokkaa.
    • Jos Muokkaa-valinta ei ole näkyvissä, poista maksutapa ja lisää se uudelleen.
  4. Seuraavia korttien tietoja voi muokata:
    • viimeinen voimassaolopäivä
    • tarkistusnumero (CVC)
    • tilille merkitty nimi
    • osoite.

Pankkitileillä nimi ja osoite ovat ainoat tiedot, joita voi muokata. Jos haluat päivittää muita tietoja, poista pankkitili ja lisää sitten uusi pankkitili näiden ohjeiden mukaan.

Vinkki:  Jos haluat päivittää vanhentuneen kortin viimeisen voimassaolopäivän tai turvakoodin, klikkaa kortin vierestä Korjaa. Lisää sitten kuukausi (KK), vuosi (VV) ja CVC-koodi.

Maksutavan poistaminen

Tärkeää: Jos poistat maksutavan, jota käytetään Googlen palvelutilauksen maksamiseen, sinua voidaan kehottaa lisäämään uusi maksutapa. Voit myös peruuttaa tilauksen.

1. Mene osoitteeseen pay.google.com.
  2. Klikkaa yläreunasta Maksutavat.
  3. Klikkaa kortin tai pankkitilin vierestä Muokkaa ja sitten Poista.
Vinkki: Jos poistat kortin, jota olet käyttänyt Google Paylla maksamiseen kaupoissa, sinun on poistettava kortti myös puhelimestasi. Valitse yltä puhelimesi tyyppi ja seuraa sen jälkeen ohjeita maksutavan poistamiseksi.