As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Maksutavan muokkaaminen tai poistaminen

Voit poistaa Google Payhin tallennetun debit-/credit-kortin tai pankkitilin tai muokata niiden tietoja.

Google Pay ‑saldoa ei voi muokata tai poistaa.

Maksutavan muokkaaminen

Tärkeää: Jos poistat maksutavan, jota käytetään Googlen palvelutilauksen maksamiseen, sinua voidaan kehottaa lisäämään uusi maksutapa. Voit myös peruuttaa tilauksen.

1. Siirry Google Payhin.
  2. Klikkaa yläreunasta Maksutavat. Jos yläreunassa ei näy maksutapoja, sinun on ehkä laajennettava selainikkunaa. Voit myös klikata valikkoa Valikko.
  3. Klikkaa kortin tai pankkitilin vierestä Muokkaa.
    • Jos Muokkaa-valinta ei ole näkyvissä, poista maksutapa ja lisää se uudelleen.
  4. Seuraavia korttien tietoja voi muokata:
    • viimeinen voimassaolopäivä
    • tarkistusnumero (CVC)
    • tilille merkitty nimi
    • osoite

Huom.Jos et pysty päivittämään nimeä tai osoitetta, ota yhteyttä tukeen.

Voit muokata vain pankkitilin nimeä ja osoitetta. Jos haluat päivittää muita tietoja, poista pankkitili ja lisää sitten uusi pankkitili näiden ohjeiden mukaan.

Vinkki:  Jos haluat päivittää vanhentuneen kortin viimeisen voimassaolopäivän tai turvakoodin, klikkaa kortin vierestä Korjaa. Lisää sitten kuukausi (KK), vuosi (VV) ja CVC-koodi.

Maksutavan poistaminen

Tärkeää: Jos poistat maksutavan, jota käytetään Googlen palvelutilauksen maksamiseen, sinua voidaan kehottaa lisäämään uusi maksutapa. Voit myös peruuttaa tilauksen.

1. Siirry Google Payhin.
  2. Klikkaa yläreunasta Maksutavat.
  3. Klikkaa kortin tai pankkitilin vierestä Muokkaa ja sitten Poista.
Vinkki: Jos poistat kortin, jota olet käyttänyt Google Paylla maksamiseen kaupoissa, sinun on poistettava kortti myös puhelimestasi. Valitse yltä puhelimesi tyyppi ja seuraa sen jälkeen ohjeita maksutavan poistamiseksi.

Maksutavan lyhytnimen lisääminen

1. Kirjaudu Google Payhin.
  2. Valitse yläreunasta Maksutavat.
  3. Valitse maksutapa, jolle haluat lisätä lyhytnimen.
  4. Valitse Muokkaa.
  5. Napauta muokkauskuvaketta Muokkaa Kortin lyhytnimi ‑kohdan vierestä.
  6. Kirjoita haluamasi nimi.
  7. Valitse Päivitä.
Vinkki: Lyhytnimi voi sisältää vain kirjaimia, ja sen on oltava alle 25 merkkiä pitkä.

Maksutavan lyhytnimen poistaminen

1. Kirjaudu Google Payhin.
  2. Valitse yläreunasta Maksutavat.
  3. Valitse maksutapa, jota haluat muokata.
  4. Valitse Muokkaa.
  5. Napauta muokkauskuvaketta Muokkaa Kortin lyhytnimi ‑kohdan vierestä.
  6. Poista lyhytnimi.
  7. Valitse Päivitä.