As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Maksun kiistauttaminen, ilmoittaminen tai peruuttaminen

Jos ostoksessa tai rahojen lähettämisessä tai vastaanottamisessa on mielestäsi kyse vilpistä, voit kiistauttaa tapahtuman. Osan Google Paylla tehdyistä maksuista voi peruuttaa.

Ennen kiistauttamista

• Tarkista, ettei maksua ole tehnyt perheenjäsen tai ystävä, joka pääsee käyttämään Google-tiliäsi tai maksutapaasi.
  • Jos olet äskettäin peruuttanut tilauksen tai maksun, voi mennä jonkin aikaa, ennen kuin rahat palautetaan tilillesi.

Sinun, perheesi tai ystäviesi tekemät maksut Googlen tuotteista

Nämä ohjeet koskevat Googlen tuotteisiin, kuten Google Playhin, YouTubeen ja Google Storeen liittyviä ostoksia.

Luvattoman maksun kiistauttaminen tai ilmoittaminen

Tärkeää: Jos tuntemasi henkilö on tehnyt ostoksen vahingossa, seuraa alla kuvattuja maksun perumisen ohjeita.

Jos maksussa on mielestäsi kyse vilpistä, voit kiistauttaa maksun.

Maksun peruuttaminen

Tärkeää: Nämä ohjeet koskevat yksityishenkilöitä, ei yrityksiä. Lisätietoja Google Payn yrityskäytöstä on maksukeskuksen ohjekeskuksessa.

Ota yhteyttä tuotteen tukitiimiin.

Tilauksen peruuttaminen

Jos peruutat tilauksen, aiemmin maksamiasi maksuja ei hyvitetä. Peruutusta ei voi kumota, mutta tilauksen voi aina tehdä uudelleen.

Google Play ‑tilauksen peruuttaminen Muiden tilausten peruuttaminen

Voit peruuttaa joitakin tilauksia Google Payssa.

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi peruutettava tilaus ja valitse Hallinnoi.
  3. Valitse Peru tilaus.
    • Jos tätä vaihtoehtoa ei löydy, klikkaa Hallinnoi tilausta siirtyäksesi Google-tuotteeseen, jonka kautta teit tilauksen. Voit peruuttaa tilauksen tuotteen kautta.
    • Jos kumpaakaan vaihtoehtoa ei löydy, tilaus on peruutettava palveluntarjoajan kautta.
Peruttujen tilausten löytäminen
  1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Valitse sivun yläreunasta Peruutettu.

Muille yrityksille Google Payn kautta tehdyt maksut

Jos haluat peruuttaa, kiistauttaa tai ilmoittaa maksun, jonka olet tehnyt Googlen ulkopuoliselle yritykselle kaupassa, verkossa tai sovelluksessa, ota yhteyttä kyseiseen jälleenmyyjään.