Tarkista, onko puhelimeesi asennettu Google Wallet

Jos sinulla on Android-puhelin, Google Wallet voi näkyä laitteesi sovellusluettelossa. Google Wallet on asennettu valmiiksi tiettyihin Android-puhelimiin maissa tai alueilla, joissa sovellus on saatavilla.

Mikä on Google Wallet?

Lue lisää Google Walletista.

Poista Google Walletin asennus tai poista sovellus käytöstä

Tärkeää: Jos poistat Google Walletin asennuksen tai poistat sen kuvakkeen, ota lähimaksaminen pois päältä kaikilta Walletissa näkyviltä debit- tai credit-korteilta.

Jos olet asentanut Google Wallet ‑sovelluksen laitteeseesi, voit poistaa sen. Joissakin tapauksissa Google Wallet on asennettu valmiiksi laitteeseen, jolloin sovelluksen asennusta ei voi poistaa. Voit kuitenkin poistaa sovelluksen kuvakkeen.

Voit ottaa lähimaksamisen pois käytöstä kortilta seuraavasti:
  1. Avaa Google Wallet ‑sovellus .
  2. Napauta ensimmäistä debit- tai credit-korttia.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää More ja sitten Poista lähimaksaminen käytöstä.
  4. Napauta Takaisin Back.
  5. Toista vaiheet muille korteille.
Voit poistaa Google Walletin asennuksen tai ottaa sen pois päältä seuraavasti:
  1. Avaa laitteellasi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Google Wallet.
    • Jos et löydä Google Walletia, valitse Näytä kaikki sovellukset. Pyyhkäise, kunnes löydät Google Walletin.
  3. Valitse Poista tai Poista käytöstä.
Vinkki: Yllä olevat vaiheet voivat olla erilaiset laitteesta ja Android-versiosta riippuen. Jos ohjeet eivät toimi, siirry laitteen valmistajan ohjekeskukseen.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos sinulla on edelleen ongelmia tai kysyttävää, voit kysyä yhteisöltä tai ottaa yhteyttä meihin.