Google Pay voi olla asennettuna valmiiksi puhelimellesi

Jos sinulla on Android-puhelin, Google Pay voi näkyä laitteesi sovelluksissa. Google Pay voi olla asennettu valmiiksi joihinkin Android-puhelimiin maissa, joissa sovellus on saatavilla.
Sovelluksen voi poistaa käytöstä milloin tahansa.

Mikä on Google Pay?

Google Payn poistaminen käytöstä ja asennuksen poistaminen

Jos olet itse asentanut Google Payn laitteeseesi, voit poistaa sen asennuksen. Joissakin tapauksissa Google Pay on asennettu valmiiksi laitteeseen, jolloin sovellusta ei voi poistaa kokonaan mutta sen voi poistaa käytöstä.
Voit ottaa Google Payn pois päältä tai poistaa sen asennuksen seuraavasti:
  1. Valitse laitteesi Asetukset-sovellus ja sitten Sovellukset ja ilmoitukset.
  2. Joillakin laitteilla on ehkä valittava Asetukset-sovellus ja sitten Sovellukset ja sittenGoogle Pay.
  3. Valitse Google Pay.
    • Jos Google Pay ei ole näkyvissä, valitse Näytä kaikki sovellukset.
  4. Valitse Poista tai Poista käytöstä.