Miksi Google Pay on puhelimessani?

Jos sinulla on Android-puhelin, Google Pay voi näkyä laitteesi sovellusluettelossa. Google Pay voi olla asennettu valmiiksi joihinkin Android-puhelimiin maissa, joissa sovellus on saatavilla.

Sovelluksen voi poistaa käytöstä milloin tahansa.

Mikä on Google Pay?

Lue lisää Google Paysta.

Google Payn poistaminen käytöstä ja asennuksen poistaminen

Jos olet itse asentanut Google Payn laitteeseesi, voit poistaa sen asennuksen. Joissakin tapauksissa Google Pay on asennettu valmiiksi laitteeseen, jolloin sovellusta ei voi poistaa kokonaan mutta sen voi poistaa käytöstä.

Voit poistaa Googlen Payn käytöstä tai poistaa sen asennuksen seuraavasti:

1. Valitse laitteesi Asetukset-sovellus ja sitten Sovellukset ja ilmoitukset.
    • Joillakin laitteilla on ehkä valittava Asetukset-sovellus ja sitten Sovelluksetja sitten Google Pay.
  2. Napauta Google Pay.
    • Jos Google Pay ‑kohtaa ei näy, napauta Näytä kaikki sovellukset.
  3. Valitse Poista tai Poista käytöstä.