Valutaomvandling

Beroende på vilken tjänst på Google du använder för att betala med kan det hända att du debiteras i en annan än ditt lands valuta.

Så fungerar valutaomvandlingen

Google debiterar dig i ditt lands valuta om det är möjligt. Den informationen får Google via hemadressen du har angett.

Annars debiteras du i en annan valuta. Utanför USA brukar detta vara amerikanska dollar.

Obs! Vilken valuta du debiteras i visas alltid innan du slutför transaktionen.

Uppdatera faktureringslandet

Om du har flyttat till en annan region kan du uppdatera din hemadress så att du debiteras i den lokala valutan.