Forstå valutakonvertering

Det er ikke sikkert at du blir belastet i valutaen som brukes i hjemlandet ditt. Det avhenger av hvilken Google-tjeneste du bruker for å gjøre kjøp.

Slik fungerer valutakonverteringer

Hvis det er mulig, belaster Google deg i valutaen som brukes i bostedslandet ditt. Google henter denne informasjonen fra hjemmeadressen du har oppgitt.

Hvis dette ikke er mulig, belastes du i en annen valuta. Dette betyr som regel at du belastes i amerikanske dollar når du ikke bor i USA.

Merk: Du ser alltid hvilken valuta du kommer til å belastes i, før du fullfører transaksjonen.

Oppdater faktureringslandet ditt

Hvis du har flyttet til et annet land, kan du oppdatere hjemmeadressen din, slik at du blir belastet i riktig valuta.