Informació sobre les conversions de moneda

En funció del servei de Google que utilitzis per fer una compra, és possible que la moneda en què emetem la factura no sigui la del teu país de residència.

Com funcionen les conversions de moneda

Si és possible, Google et cobrarà en la moneda del teu país de residència. Google obté aquesta informació de l'adreça de residència que has proporcionat.

Si no és possible, se't cobrarà en una altra moneda. En el cas dels usuaris que viuen fora dels Estats Units, normalment s'utilitza el dòlar dels EUA.

Nota: sempre veuràs la moneda en què se't cobrarà abans de completar la transacció.

Actualitzar el país de facturació

Si t'has traslladat a un altre país, pots actualitzar la teva adreça de residència perquè et cobrin en la moneda corresponent.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda