Tilaukset ja toistuvat maksut

Voit hoitaa tilausten ja muiden palvelujen toistuvat maksut osoitteessa pay.google.com. Tilaustietoja ei voi muuttaa Google Pay ‑sovelluksesta.

Näet toistuvat veloitukset seuraavasti:

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi tarkasteltava tuote ja valitse Hallinnoi.

Tietoja maksamisesta

Toistuvat maksut kuuluvat johonkin neljästä luokasta Google-tuotteesta tai ‑palvelusta riippuen.

• Automaattiset maksut: Maksutapaasi veloitetaan automaattisesti, kun velkasaldosi saavuttaa tietyn summan.
  • Automaattiset kuukausimaksut: Maksutapaasi veloitetaan aina samaan aikaan joka kuukausi.
  • Manuaaliset maksut: Voit maksaa maksun etukäteen tuotteesta tai palvelusta, jonka saat tai jota käytät myöhemmin.
  • Kuukausilaskutus: Maksat vastaanottamasi kuukausittaisen laskun määrätyn ajan sisällä.

Automaattisen maksutavan ylläpitäminen

Automaattisen maksutavan muuttaminen

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi muokattava tilaus ja klikkaa Hallinnoi.
  3. Klikkaa tällä hetkellä maksamiseen käyttämäsi kortin alta Vaihda maksutapaa. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa Hallitse maksutapoja.
  4. Valitse maksutapa.
  5. Valitse Lähetä.

Varamaksutavan määrittäminen

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi muokattava tilaus ja klikkaa Hallinnoi.
  3. Klikkaa tällä hetkellä maksamiseen käyttämäsi kortin alta Vaihda maksutapaa. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa Hallitse maksutapoja.
  4. Valitse Päivitä varamaksutapa.
  5. Valitse maksutapa.
  6. Valitse Lähetä

Huom. Kaikilla maksutavoilla ei voi maksaa tilauksia.

Tilauksen peruuttaminen

Jos peruutat tilauksen, aiemmin maksamiasi maksuja ei hyvitetä. Peruutusta ei voi kumota, mutta tilauksen voi aina tehdä uudelleen.

Muiden tilausten peruuttaminen

Voit peruuttaa joitakin tilauksia Google Payssa.

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi peruutettava tilaus ja valitse Hallinnoi.
  3. Valitse Peruuta tilaus.
    • Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa Hallinnoi tilausta siirtyäksesi Google-tuotteeseen, jonka kautta teit tilauksen. Voit peruuttaa tilauksen tuotteen kautta.
    • Jos kumpaakaan vaihtoehtoa ei näy, tilaus on peruutettava palveluntarjoajan kautta.
Peruutettujen tilausten katseleminen
  1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Valitse sivun yläreunasta Peruutettu.

Maksa etuajassa

Tietyissä toistuvissa veloituksissa voit maksaa laskun etuajassa suoraan maksuprofiilistasi.

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi maksettava tilaus ja valitse Hallinnoi.
  3. Valitse Maksa etuajassa.