Pagar sense contacte amb un rellotge intel·ligent

En determinats països o regions, pots utilitzar l'aplicació Google Wallet al rellotge intel·ligent per fer pagaments sense contacte allà on s'accepti Google Pay.

Important: si tens problemes amb el teu Google Pixel Watch, ves al Centre d'ajuda de Google Pixel Watch.

Per utilitzar Google Wallet al rellotge:

Afegir una targeta a un rellotge

Important:

• PayPal amb Google Wallet no s'admet en rellotges.

Si afegeixes una targeta al rellotge, no necessites el telèfon per pagar.

1. Obre l'aplicació Google Wallet al rellotge intel·ligent.
  2. Toca Comença.
  3. Configura el bloqueig de pantalla si encara no ho has fet.
  4. Segueix les instruccions del telèfon per afegir una targeta de crèdit o de dèbit.
    1. Consell: d'aquesta manera, només s'afegeix una targeta a l'aplicació Google Wallet del rellotge, no a la del telèfon.
  5. Ara la targeta es mostra al rellotge.

Fer un pagament en una botiga

Important: per a QUICPay i iD, no cal que obris l'aplicació Google Wallet per pagar. Només has d'apropar el rellotge al lector.

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Apropa el rellotge al lector de pagament sense contacte fins que sentis un soroll o notis que el rellotge vibra.
  3. Si se't demana, toca Crèdit independentment del tipus de targeta que utilitzis.
  4. Per a les transaccions amb targeta de dèbit, és possible que hagis d'introduir un PIN; utilitza el que hagis configurat amb el banc.

Gestionar les targetes

Pagar amb una targeta que no és la predeterminada

La primera targeta que afegeixes a Google Wallet és la predeterminada. Per utilitzar una altra targeta:

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Llisca cap a la targeta que vols utilitzar. Quan vegis "Apropa'l al terminal", ja la pots fer servir.
  3. Apropa el rellotge al terminal de pagament sense contacte fins que sentis un soroll o notis que el rellotge vibra.
  4. Si utilitzes una targeta de dèbit:
    • Toca Crèdit.
    • Si se't demana, introdueix el PIN que hagis configurat amb el banc.
Canviar la targeta predeterminada

Els passos són diferents en funció de la versió del rellotge. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió del rellotge tens.

Versió 3.0 de Wear

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Llisca cap a la targeta que vols utilitzar com a predeterminada.
  3. Toca la targeta i, a continuació, Estableix com a predeterminada per pagar sense contacte.

Versió 2.0 de Wear

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Llisca cap a la targeta que vols utilitzar com a predeterminada.
  3. Toca la targeta.
  4. Llisca cap amunt des de la part inferior i toca Més More.
  5. Toca Estableix com a targeta predeterminada.
Suprimir una targeta
  1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Llisca cap a la targeta que vols suprimir.
  3. Toca-la.
  4. Llisca cap amunt des de la part inferior i toca Més More.
  5. Toca Suprimeix Remove.
Cercar compres anteriors
  1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Toca una targeta.
  3. Llisca cap amunt a la targeta per consultar les transaccions.

Corregir un problema

No puc afegir una targeta o s'ha suprimit

No puc afegir una targeta

Si no pots utilitzar la targeta amb Google Wallet, consulta la llista de bancs participants i targetes admeses.

Si tens preguntes o suggeriments sobre la teva targeta, contacta amb el banc.

Es mostra el missatge "Error de la xarxa" en afegir una targeta

Comprova que tinguis el telèfon a prop. El telèfon i el rellotge han de tenir activats el Bluetooth i la connexió a Internet (mòbil o Wi-Fi).

La targeta s'ha suprimit automàticament

Per a la teva seguretat, si suprimeixes el bloqueig de pantalla del rellotge, se suprimiran totes les targetes que hagis afegit a Google Wallet. Per tornar a afegir una targeta:

1. Al rellotge, obre Google Wallet .
  2. Afegeix un bloqueig de pantalla.
  3. Torna a afegir la targeta.
El rellotge mostra el missatge "No es pot establir la connexió" o "No es poden comprovar els comptes", o demana que es reiniciï el telèfon

El rellotge mostra el missatge "No es pot establir la connexió" i deixa de respondre en afegir-hi una targeta

Comprova que el Bluetooth del telèfon estigui activat:

1. Al telèfon, obre l'aplicació Wear OS Wear OS by Google.
  2. A la part superior, comprova que hi digui "Connectat".
  3. Obre l'aplicació Google Wallet al rellotge i torna a provar de connectar-lo.

El rellotge mostra el missatge "No es poden comprovar els comptes" en obrir l'aplicació

Per corregir aquest error, actualitza l'aplicació Google Wallet.

1. Obre l'aplicació Play Store Google Play al rellotge.
  2. Llisca des de la part superior i toca Les meves aplicacions.
  3. Llisca i toca Google Wallet.
  4. Toca Actualitza.
  5. Torna a obrir l'aplicació Google Wallet .

L'aplicació demana que es reiniciï el telèfon

1. Reinicia el telèfon (no el rellotge).
  2. Espera entre 30 i 60 segons. Aquesta acció serveix per garantir que el telèfon hagi instal·lat les actualitzacions necessàries per utilitzar el rellotge.
  3. Al rellotge, obre Google Wallet .
  4. Toca Torna-ho a provar Retry.

El cercle de càrrega no s'atura

Tanca l'aplicació Google Wallet al rellotge i torna-la a obrir. Si això no funciona, mantén premut el botó d'engegada per reiniciar el rellotge.

Problemes en utilitzar Google Wallet al rellotge en botigues

Pas 1. Comprova que el rellotge estigui ben lligat i desbloquejat

Toca la pantalla per comprovar si Google Wallet t'ha demanat que desbloquegis el rellotge. Si és així, desbloqueja'l abans de pagar.

Pas 2. Comprova que l'aplicació Google Wallet estigui oberta

Just abans de pagar, obre Google Wallet al rellotge. Assegura't que la targeta amb què vols pagar es mostri a la pantalla.

Pas 3. Apropa el rellotge al lector més estona

Apropa l'NFC del rellotge al lector fins que faci un soroll i el rellotge vibri.

Consells:

• També pots apropar el rellotge al lector en una altra posició. Això pot anar bé perquè el rellotge es comunica amb el lector mitjançant l'NFC.
  • En la majoria de rellotges, l'antena NFC és darrere de la pantalla, però pots consultar el manual del rellotge per saber on es troba exactament.

Pas 4. Assegura't que la botiga accepti pagaments sense contacte

Pregunta a caixa si la botiga accepta pagaments sense contacte; si no, has d'utilitzar una targeta física.

El rellotge no compleix els requisits de seguretat
  1. Comprova si el teu rellotge està certificat per Play Protect.
  2. Si abans podies fer pagaments sense contacte amb Google Wallet però ja no pots, contacta amb el fabricant del dispositiu. És possible que hi hagi una actualització de programari del dispositiu que n'afecti la funcionalitat.
  3. Si has modificat el rellotge, comprova que compleixi els estàndards de seguretat. És possible que, en botigues, Google Wallet no funcioni amb:
    • Rellotges amb versions de Wear OS per a desenvolupadors.
    • Rellotges rootejats, que utilitzen una ROM personalitzada o en els quals s'ha modificat el programari de fàbrica o el sistema operatiu. Google Wallet no funciona en aquests rellotges per evitar riscos de seguretat.
    • Rellotges que no s'han provat i que Google no ha aprovat.
    • Rellotges amb un bootloader desbloquejat.

Consells:

• Si el rellotge no compleix els requisits de seguretat, no podràs fer transaccions de pagament sense contacte.
  • Per complir els requisits de seguretat de Google, pots tornar a instal·lar el sistema operatiu original del rellotge.
  • Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.
Definir Google Pay com a proveïdor de pagaments predeterminat

Després de baixar Google Wallet en un dispositiu nou, és possible que hagis de definir Google Pay com a proveïdor de pagaments predeterminat.

1. Al rellotge, obre Configuració.
  2. Ves a la secció "Connectivitat" o "Connexions".
  3. Toca NFC.
  4. Comprova que Google Pay s'hagi seleccionat com a proveïdor de pagament.
No es pot afegir una targeta American Express
American Express et permet afegir la targeta a un màxim de 10 dispositius. Si reps aquest missatge, és possible que hagis arribat al límit. Suprimeix la targeta dels dispositius antics i, a continuació, torna a provar de configurar-la. Si la targeta no està en diversos dispositius, contacta amb American Express per obtenir més ajuda.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.