As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Betalen voor Google-producten en -services

U kunt voor bepaalde Google-producten of -services betalen met Google Pay.

Betalen

Tip: Deze stappen kunnen verschillen, afhankelijk van het Google-product of de Google-service die u wilt kopen.

1. Open de Google-app of -website waar u iets wilt kopen.
  2. Zoek wat u wilt kopen.
  3. Begin met afrekenen.
  4. (Optioneel) Van betalingsprofiel wisselen: tik in de rechterbovenhoek van de app of website op Meer Meer en dan Betalingsprofiel. Kies vervolgens een profiel.
  5. (Optioneel) Uw betaalmethode wijzigen: tik rechts van uw betalingsgegevens op de pijl-omlaag Down arrow. Kies vervolgens een betaalmethode.
  6. Rond uw aankoop af.

Betaalmethode, facturering of andere informatie bekijken

Als u een Google-product of -service koopt, worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen in uw betalingsprofiel. Ga naar pay.google.com om deze informatie te bekijken.

Voor hulp bij het beheren van informatie in uw betalingsprofiel selecteert u hieronder een link: