Betalen voor Google-producten en -services

Betalen voor Google-producten

1. Open de Google-app of -website waar u iets wilt kopen.
  2. Zoek wat u wilt kopen.
  3. Begin met afrekenen. Als dit de eerste keer is dat u een Google-product koopt, wordt u gevraagd een betalingsprofiel te maken. Meer informatie over hoe u een betalingsprofiel maakt.
    • Van betalingsprofiel wisselen: Tik in de rechterbovenhoek van de app of website op Meer Meer en dan Betalingsprofiel. Kies vervolgens een profiel.
    • Uw betaalmethode wijzigen: Tik rechts van uw betalingsgegevens op de pijl-omlaag Down arrow. Kies vervolgens een betaalmethode.
  4. Rond uw aankoop af.

Tip: De stappen kunnen verschillen op basis van het Google-product of de Google-service die u koopt.

Betaalmethode, facturering of andere informatie bekijken

Als u een Google-product of -service koopt, worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen in uw betalingsprofiel. Ga naar payments.google.com om deze informatie te bekijken.

Bekijk deze bronnen om informatie in uw betalingsprofiel te beheren: