Avslutt Google Pay-tjenesten din for godt

Du kan avslutte Google Pay-tjenesten din for godt. Når du har avsluttet Google Pay-tjenesten som er tilknyttet Google-kontoen din, kan du ikke åpne den igjen.

Før du stenger betalingsprofilen din

Her er noen forslag til ting du kan prøve før du stenger profilen din.

1. Vær oppmerksom på hva dette innebærer for Google-kontoen din. Hvis du stenger Google-betalingsprofilen din, kan du ikke lenger
    • utføre kjøp fra Google Play, AdWords eller andre Google-produkter
    • betale med Google Pay
    • sende eller be om penger
    • lagre gavekort, lojalitetsprogrammer og betalingsopplysninger
    • se transaksjonsloggen din
  2. Hvis du vil slette Google Pay-dataene dine, men ønsker å ha muligheten til å kjøpe noe i fremtiden, kan du

Avslutt tjenesten din for godt

Trinn 1: Slett informasjon fra Google Pay

I dette trinnet slettes data som

• virtuelle kontonumre for kreditt- eller debetkort og tilknyttede kontoer fra tredjeparter
  • stamkundekort, gavekort, tilbud eller reisekort
  • transaksjoner som bruker virtuelle kontonumre
  • betalingsforsøkene dine i butikker
  • bruken din av stamkundekort, gavekort, tilbud, reisekort og andre «Lagre i Google Pay»-elementer i butikker
  • Google Pay-transaksjonene dine for varer og tjenester i apper og på nettsteder som ikke er fra Google (unntatt digitale kjøp i apper)
  • forespørsler om penger som du har sendt eller mottatt med Google Pay (forespørsler som er under behandling, kan fortsatt gå gjennom)

Slik kommer du i gang:

1. Gå til myaccount.google.com.
  2. Under «Kontoinnstillinger» klikker du på Slett kontoen eller tjenester.
  3. Klikk på Slett produkter.
  4. Klikk på Fjern Fjern ved siden av Google Pay.
    • Hvis du ikke ser Google Pay oppført, har du gjort det riktig.
  5. Bekreft valget.

Trinn 2: Steng Google-betalingsprofilen din for godt

For å stenge Google-betalingsprofilen din må du gjøre følgende:

1. Valgfritt: Hvis du har flere profiler, går du til pay.google.com og sørger for at du er logget på med profilen du vil stenge.
  2. hit.

Dette trinnet berører data som

• kredittkort, debetkort og andre betalingsmåter som er lagret for kjøp i Google-produkter og i apper og på nettsteder som ikke er fra Google
  • transaksjonsopplysninger for kjøp som er utført på Google Play, AdWords, YouTube eller andre Google-produkter, samt andre digitale kjøp i apper
  • transaksjonsopplysninger for penger du har sendt eller mottatt med Google Pay eller Google Pay-saldoen din

Merk: Vi kan beholde noen av opplysningene i betalingsprofilen din i en periode etter at profilen er stengt. Dette er for å overholde lov- og forskriftsmessige forpliktelser.