Luk din Google Pay-tjeneste permanent

Du kan lukke din Google Pay-tjeneste permanent. Når du lukker den Google Pay-tjeneste, der er knyttet til din Google-konto, kan du ikke åbne den igen.

Inden du lukker din betalingsprofil

Her er et par ting, du kan forsøge, før du lukker din profil.

1. Sørg for, at du ved, hvad det har af betydning for din Google-konto. Hvis du lukker din Google-betalingsprofil, kan du ikke:
    • Købe ting i Google Play, AdWords eller andre Google-produkter.
    • Bruge Google Pay til at foretage køb.
    • Sende eller anmode om penge.
    • Gemme gavekort, loyalitetsprogrammer og betalingsoplysninger.
    • Se din transaktionshistorik.
  2. Hvis du vil slette dine Google Pay-data, men stadig have mulighed for at købe noget i fremtiden, kan du:

Luk din tjeneste permanent

Trin 1: Slet oplysninger i Google Pay

Denne handling sletter data som f.eks.:

• Virtuelle kontonumre for betalingskort og konti, der er tilknyttet tredjepart
  • Loyalitetskort, gavekort, tilbud eller billetter
  • Dine transaktioner ved brug af virtuelle kontonumre
  • Dine forsøg på betaling i butikker
  • Din brug af loyalitetskort, gavekort, tilbud, kort til offentlig transport og andre "Gem i Google Pay"-elementer i butikker
  • Dine Google Pay-transaktioner for varer og tjenester i apps og på websites, der ikke er fra Google (med undtagelse af digitale køb i apps)
  • Anmodninger om penge, som du har sendt eller modtaget ved hjælp af Google Pay (igangværende anmodninger kan stadig gennemføres)

Sådan kommer du godt i gang:

1. Gå til myaccount.google.com.
  2. Under "Kontopræferencer" skal du klikke på Slet tjenester eller hele din konto.
  3. Klik på Slet produkter.
  4. Klik på Fjern Fjern ud for Google Pay.
    • Hvis du ikke kan se Google Pay, er alt, som det skal være.
  5. Bekræft dit valg.

Trin 2: Luk din Google-betalingsprofil permanent

Sådan lukker du din Google-betalingsprofil:

1. Valgfrit: Hvis du har flere profiler, skal du gå til pay.google.com og sørge for, at du er logget ind på den profil, du vil lukke.
  2. Klik her.

Denne handling påvirker data som f.eks.:

• Betalingskort og andre betalingsmetoder, der er gemt med henblik på køb i Google-produkter og i apps og på websites, der ikke er fra Google
  • Transaktionsoplysninger for køb foretaget i Google Play, AdWords, YouTube eller andre Google-produkter samt digitale køb i apps
  • Transaktionsoplysninger for penge, du har sendt eller modtaget ved hjælp af Google Pay eller Google Pay-saldoen

Bemærk! Vi vil muligvis opbevare nogle oplysninger på din betalingsprofil i en periode efter lukningen, så vi kan overholde vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser.