Cancel·lar permanentment el servei de Google Pay

Pots cancel·lar permanentment el servei de Google Pay. Un cop cancel·lis el servei associat al teu Compte de Google, no podràs tornar a obrir-lo.

Abans de tancar el perfil de pagaments

A continuació s'indiquen algunes accions que pots fer abans de tancar el perfil:

1. Assegura't que saps com aquesta acció afecta el teu Compte de Google. Si tanques el teu perfil de pagaments de Google, no podràs fer el següent:
    • Fer compres a Google Play, a AdWords o en altres productes de Google.
    • Utilitzar Google Pay per fer compres.
    • Enviar o sol·licitar diners.
    • Desar targetes regal, programes de fidelització i informació de pagament.
    • Consultar l'historial de transaccions.
  2. Si vols esborrar les teves dades de Google Pay, però vols continuar tenint l'opció de comprar més endavant, pots fer el següent:

Cancel·lar permanentment el servei

Pas 1: suprimeix la informació de Google Pay

Amb aquest pas se suprimeixen dades com ara les següents:

• Els números de compte virtuals de les targetes de crèdit o de dèbit i els comptes enllaçats de tercers.
  • Les targetes de fidelització, les targetes regal, les ofertes o els bitllets de transport públic.
  • Les transaccions que has fet amb números de compte virtuals.
  • Els teus intents de pagar en botigues.
  • Les vegades que has utilitzat en botigues targetes de fidelització, targetes regal, ofertes, bitllets de transport públic i altres elements desats a Google Pay.
  • Les transaccions que has fet a Google Pay per adquirir productes i serveis en aplicacions i llocs web que no són de Google (excepte en el cas de les compres des d'aplicacions digitals).
  • Les sol·licituds de diners que has enviat o rebut amb Google Pay (és possible que es processin les sol·licituds en curs).

Per començar, segueix aquests passos:

1. Ves a myaccount.google.com.
    • És possible que hagis d'iniciar la sessió.
  2. Selecciona Dades i personalització.
  3. Desplaça't cap avall fins a "Baixa o suprimeix les teves dades" i selecciona Suprimeix un servei i, a continuació, Suprimeix un servei.
    • És possible que hagis d'iniciar la sessió.
  4. Cerca "Google Pay" i selecciona Suprimeix Delete.
  5. Segueix les instruccions en pantalla.

Pas 2: tanca permanentment el perfil de pagaments de Google

Per tancar el teu perfil de pagaments de Google, segueix aquests passos:

1. Opcional: si tens diversos perfils, ves a pay.google.com i assegura't que hagis iniciat la sessió al perfil que vols tancar.
  2. Ves a la pàgina on pots tancar el teu perfil de pagaments de Google.
  3. Segueix les instruccions en pantalla.

Aquest pas afecta dades com ara les següents:

• Les targetes de crèdit, les targetes de dèbit i altres formes de pagament desades per fer compres en productes de Google i en aplicacions i llocs web que no són de Google.
  • La informació sobre les transaccions relatives a les compres que has fet a Google Play, a AdWords, a YouTube o en altres productes de Google, així com les compres des d'aplicacions digitals.
  • La informació sobre les transaccions relatives als diners que has enviat o rebut amb Google Pay o el saldo de Google Pay.

Nota: és possible que conservem algunes dades al teu perfil de pagaments durant un temps després de tancar-lo per complir les obligacions legals o relacionades amb processos judicials.