Cancel·lar permanentment el servei de Google Pay

Pots cancel·lar permanentment el servei de Google Pay. Un cop cancel·lis el servei associat al teu Compte de Google, no podràs tornar a obrir-lo.

Abans de tancar el perfil de pagaments

A continuació s'indiquen algunes accions que pots fer abans de tancar el perfil:

1. Assegura't de tenir clar què passarà amb el Compte de Google en tancar el perfil. Si el tanques, ja no podràs fer el següent:
    • Comprar productes a Google Play, a AdWords o en altres productes de Google.
    • Utilitzar Google Pay per fer compres.
    • Enviar o sol·licitar diners.
    • Desar targetes regal, programes de fidelització i informació de pagament.
    • Consultar l'historial de transaccions.
  2. Si vols esborrar les teves dades de Google Pay, però vols tenir l'opció d'utilitzar el servei per fer compres en el futur, pots fer el següent:

Cancel·lar permanentment el servei

Pas 1: suprimeix la informació de Google Pay

Amb aquest pas se suprimeixen dades com ara les següents:

• Els números de compte virtuals de les targetes de crèdit o de dèbit i els comptes enllaçats de tercers.
  • Les targetes de fidelització, les targetes regal, les ofertes o els bitllets de transport públic.
  • Les transaccions que has fet amb números de compte virtuals.
  • Els teus intents de pagar en botigues.
  • Les vegades que has utilitzat en botigues targetes de fidelització, targetes regal, ofertes, bitllets de transport públic i altres elements desats a Google Pay.
  • Les transaccions que has fet a Google Pay per adquirir productes i serveis en aplicacions i llocs web que no són de Google (excepte en el cas de les compres des d'aplicacions digitals).
  • Les sol·licituds de diners que has enviat o rebut mitjançant Google Pay (és possible que es processin les sol·licituds en curs).

Per començar, segueix aquests passos:

1. Ves a myaccount.google.com.
  2. A "Preferències del compte", fes clic a Suprimeix el compte o alguns serveis.
  3. Fes clic a Suprimeix els productes.
  4. Al costat de Google Pay, fes clic a Suprimeix Elimina.
    • Si no veus Google Pay a la llista, vol dir que ja s'ha suprimit.
  5. Confirma la selecció.

Pas 2: tanca permanentment el perfil de pagaments de Google

Per tancar el teu perfil de pagaments de Google, segueix els passos següents:

1. Opcional: si tens diversos perfils, ves a pay.google.com i assegura't que hagis iniciat la sessió al perfil que vols tancar.
  2. Ves-hi.

Aquest pas afecta dades com ara les següents:

• Les targetes de crèdit, les targetes de dèbit i altres formes de pagament desades per fer compres en productes de Google i en aplicacions i llocs web que no són de Google.
  • La informació sobre les transaccions relatives a les compres que has fet a Google Play, a AdWords, a YouTube o en altres productes de Google, així com les compres des d'aplicacions digitals.
  • La informació sobre les transaccions relatives als diners que has enviat o rebut mitjançant Google Pay o el saldo de Google Pay.

Nota: és possible que conservem algunes dades al teu perfil de pagaments durant un període de temps determinat després de tancar-lo per complir les obligacions legals i normatives.