Google-tilauksen katselu, muuttaminen tai korjaaminen

Täältä löydät tietoja Googlen tuotteiden ja palvelujen tilausten hallinnasta.

Voit tarkastella Googlen kautta tekemiäsi tilauksia ja niiden kuitteja seuraavasti:

1. Kirjaudu sivustolle payments.google.com.
  2. Etsi tilauksesi. Jos et näe sitä, klikkaa Näytä lisää tapahtumia.
  3. Avaa kuitti klikkaamalla tilausta.

Tilauksen muuttaminen

Voit ottaa yhteyttä Googlen palveluun tai myyjään ja

• kysyä tilauksestasi
  • tehdä palautuksen tai saada hyvityksen
  • peruuttaa tilauksen.

Yhteystiedot ovat tilauksesi kuitin alareunassa.

Huom. Google Payn tapahtumaluettelosta ei voi poistaa tilauksia.

Tilauksiin liittyvien ongelmien korjaaminen

Useimmat tilauksiin liittyvät ongelmat voi korjata ottamalla yhteyttä Google-palveluun tai ‑myyjään. Yhteystiedot ovat tilauksesi kuitin alareunassa.

Tässä on ratkaisuja joihinkin yleisiin ongelmiin.

Hyvityksen käsittelyn tilan tarkistaminen
  1. Kirjaudu sivustolle payments.google.com.
  2. Klikkaa tilausta. Jos et näe sitä, klikkaa Näytä lisää tapahtumia.
  3. Katso lukeeko Tila-kohdassa Hyvitetty.
Peruutetun tilauksen veloitus on yhä näkyvissä

Jos näet tiliotteessasi veloituksen, vaikka peruutit tilauksen, kyseessä on odottava valtuutus. Sen pitäisi poistua muutaman päivän kuluessa.

Tilauksen peruutuksen, hylkäyksen tai odotustilaan asettamisen syyn tarkistaminen

Jos tilauksesi on odotustilassa tai peruutettiin, voit selvittää syyn seuraavasti:

1. Kirjaudu sivustolle payments.google.com.
  2. Klikkaa tilausta. Jos et näe sitä, klikkaa Näytä lisää tapahtumia.
  3. Peruutuksen syyn pitäisi näkyä tilauksen vieressä.
    • Jos peruutus johtui kortin hylkäämisestä, päivitä korttitietosi.
    • Jos peruutus ei johtunut kortin hylkäämisestä, ota yhteyttä myyjän (esimerkiksi Google Playn) tukitiimiin. Nämä tiedot löytyvät yleensä myyjän ohjekeskuksesta.