Returner et kjøp

Her finner du informasjon om hvordan du returnerer noe du har kjøpt med Google Pay, eller hvordan du får refusjon for slike kjøp.

hit for å få hjelp med å rapportere et uautorisert kjøp.

Returner noe du har kjøpt i en butikk

1. Finn kvitteringen fra butikken.
  2. Ta med kvitteringen og varen til butikken.
  3. Hvis selgeren ber deg om å dra kortet, holder du baksiden av telefonen mot den kontaktløse betalingsterminalen.
    • For enkelte returer må du kanskje oppgi de fire siste sifrene i det virtuelle kontonummeret ditt. Du finner det virtuelle kontonummeret i skjermbildet med kortinformasjon i Google Pay-appen Google Pay.
Tips: Forhandleren gir deg beskjed om når du kan forvente å motta refusjonen.

Returner noe du har kjøpt på nettet med Google Pay

Hvis du har brukt Google Pay til å kjøpe noe via et nettsted eller en app som ikke tilhører Google, må du kontakte brukerstøtten for den aktuelle forhandleren. Refusjoner overføres til den tilknyttede bankkontoen, ikke Google Pay-saldoen din.

Returner et Google-produkt

Kontakt kundestøtten for produktet du vil returnere.