As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Een aankoop retourneren

Hier vindt u informatie over retouren en terugbetalingen van aankopen die met Google Pay zijn gedaan.

Hier vindt u hulp bij het melden van een ongeautoriseerde aankoop.

Een product retourneren dat u in een winkel heeft gekocht

1. Zoek het betalingsbewijs van de winkel.
  2. Breng het betalingsbewijs en het artikel naar de winkel.
  3. Als de verkoper u vraagt uw kaart door de lezer te halen, houdt u de achterkant van uw telefoon tegen de contactloze betaalautomaat.
    • In sommige gevallen moet u de laatste vier cijfers van uw virtuele bankrekeningnummer opgeven. U vindt uw virtuele bankrekeningnummer op het scherm met kaartgegevens in uw Google Pay-app Google Pay.
Opmerking: De verkoper laat u weten wanneer u uw terugbetaling kunt verwachten.

Een product retourneren dat u online heeft gekocht met Google Pay

Als u Google Pay heeft gebruikt om iets te kopen op een website of in een app die niet van Google is, neemt u contact op met het klantenserviceteam van de verkoper.

Een Google-product retourneren

Neem contact op met het supportteam voor het product dat u wilt retourneren.