As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Ostoksen palauttaminen

Täältä löydät tietoja ostosten palauttamisesta ja rahojen saamisesta takaisin Google Paylla maksetusta ostoksesta.

Saat apua ilmoituksen tekemiseen luvattomasta ostoksesta täältä.

Kaupasta ostetun tuotteen palauttaminen

1. Etsi kaupasta saamasi kuitti.
  2. Vie kuitti ja tuote kauppaan.
  3. Jos myyjä pyytää sinua laittamaan korttisi maksupäätteeseen, vie puhelimen takaosa maksupäätettä vasten.
    • Joidenkin palautusten yhteydessä tarvitaan virtuaalisen tilinumerosi neljä viimeistä numeroa. Virtuaalinen tilinumero löytyy Google Pay ‑sovelluksesta Google Pay Kortin tiedot ‑näytöstä.
Huom. Jälleenmyyjä kertoo, milloin hyvityksen pitäisi näkyä tililläsi.

Google Paylla verkosta ostetun tuotteen palauttaminen

Jos ostit tuotteen muualta kuin Googlen sivustolta tai sovelluksesta ja maksoit ostoksen Google Paylla, ota yhteyttä jälleenmyyjän asiakaspalveluun.

Google-tuotteen palauttaminen

Ota yhteyttä palautettavan tuotteen tukitiimiin.