Retornar una compra

A continuació trobaràs informació sobre com pots retornar els productes o serveis que hagis comprat amb Google Pay i sobre com pots obtenir-ne el reembossament.

Si necessites ajuda per informar d'una compra no autoritzada, consulta aquest enllaç.

Retornar un producte comprat en una botiga

1. Cerca el rebut de la botiga.
  2. Porta el rebut i l'article a la botiga.
  3. Si a la botiga se't demana que passis la targeta, apropa la part posterior del telèfon al terminal de pagament sense contacte.
    • En alguns casos, és possible que hagis de proporcionar els últims 4 dígits del teu número de compte virtual, que pots trobar a la pantalla d'informació de la targeta a l'aplicació Google Pay Google Pay.
Consell: la botiga et comunicarà quan rebràs el reembossament.

Retornar un article comprat en línia mitjançant Google Pay

Si has utilitzat Google Pay per comprar un article des d'un lloc web o una aplicació que no és de Google, contacta amb el servei d'assistència tècnica de la botiga. Els reembossaments s'abonen al teu compte bancari enllaçat, no al saldo de Google Pay.

Retornar un producte de Google

Contacta amb l'equip d'assistència del producte que vols retornar.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda