As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Maksutavan vahvistaminen

Tämä vaihe auttaa pankkiasi tilisi suojaamisessa. Pankistasi riippuen valittavissasi on jokin tai jotkin seuraavista vaihtoehdoista. Vahvistuskoodin toimittaa pankki, ei Google Pay.

Huom. Varmista, että pankillasi on voimassa oleva puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta saat koodit.

Näin vahvistat maksutavan

Kun saat koodin, syötä se Google Pay ‑sovellukseen.

Sähköpostilla tai tekstiviestillä

Kun käytät tätä vahvistustapaa, pankkisi lähettää sinulle vahvistuskoodin muutaman minuutin kuluessa. Jos et saa koodia, ota yhteyttä pankkiisi.

Puhelimella

Voit soittaa suoraan pankkiisi ja pyytää vahvistuskoodia. Joillekin pankeille voi jättää soittopyynnön Google Payn kautta.

Pankkisovelluksella

Sinun pitää ehkä kirjautua sisään pankkisi sovellukseen vahvistaaksesi maksutapasi. Jos sinulla ei ole sovellusta, sinua voidaan pyytää asentamaan se ja palaamaan sen jälkeen Google Payhin.

Väliaikaisella talletuksella

Kortillasi voi näkyä väliaikaisesti pieni talletus, yleensä alle 1 $. Voit saada talletuksesta ilmoituksen esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostilla.Talletus poistetaan tililtäsi veloituksena.

Näin löydät vahvistuskoodin:

1. Kirjaudu sisään pankkitilillesi.
  2. Etsi veloitus, joka vastaa Google Payssa näkyvää summaa.
  3. Avaa Android-laitteellasi Google Pay ‑sovellus Google Pay.
  4. Napauta alareunasta Maksu.
  5. Napauta maksutavan alta Vahvista.
  6. Valitse summa ja napauta Vahvista.

Ongelmien korjaaminen

En saanut koodia

1. Varmista että etsit koodia oikeasta puhelinnumerosta, sähköpostiosoitteesta, sovelluksesta tai pankkitililtä.
  2. Tarkista, että laitteessasi on datayhteys tai että se on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  3. Jos et edelleenkään saa koodia, valitse toinen vahvistustapa ja yritä uudelleen.
  4. Jos mikään vahvistustapa ei toimi, soita pankkiisi.

Koodi ei toimi

1. Tarkista, että olet kirjoittanut koodin oikein.
  2. Valitse toinen vahvistustapa ja yritä uudelleen.
  3. Jos koodi ei edelleenkään toimi, soita pankkiisi.
  4. Pyydä pankkia tarkistamaan Google Pay ‑sovelluksen vahvistus.