Maksutavan lisääminen

Voit lisätä Google Payhin kortteja, pankkitilejä ja muita maksutapoja.

Tärkeää: Jotkin ominaisuudet toimivat vain tiettyjen maksutapojen kanssa.

Kortin tai maksutilin lisääminen

Debit- tai credit-kortin lisääminen
  1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Klikkaa alhaalta Lisää maksutapa.
  3. Klikkaa Lisää credit- tai debit-kortti.
  4. Lisää kortin tiedot.
  5. Jos sinua pyydetään vahvistamaan maksutapasi, valitse luettelosta vaihtoehto.
  6. Etsi vahvistuskoodi ja lisää se.

Huom. Kun olet lisännyt kortin, tililläsi voi näkyä Google Payn tekemä pieni tilapäinen veloitus. Tätä veloitusta käytetään korttisi ja tilisi vahvistamiseen. Se ei vaikuta saldoosi ja poistuu pian.

Kaikki palkinnot pysyvät ennallaan

Saat Google Payssa oleville korteillesi edelleen saman suojauksen, edut ja palkinnot.

Pankkitilin lisääminen (vain Yhdysvallat)
  1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Klikkaa alhaalta Lisää maksutapa.
  3. Klikkaa Lisää pankkitili.
  4. Lisää pankkitilisi reititys- ja tilinumerot. Se näkyy sekissä, tai voit selvittää sen pankistasi.
  5. Valitse Tallenna.
  6. Jos pankissasi on käytössä pikavahvistus, sinua pyydetään kirjautumaan sisään pankkitilillesi. Jos sitä ei ole käytössä pankissasi tai valitset testitalletuksen:
    • Google tekee pankkitilillesi pienen talletuksen, joka näkyy 2–3 päivän kuluttua.
    • Vahvista talletettu summa Google Payssa vahvistaaksesi pankkitietosi.

Näin voit maksaa tietyillä ominaisuuksilla

Jotkin Google Pay ‑ominaisuudet

Ominaisuus Tuetut kortit
Maksaminen kaupoissa tai julkisessa liikenteessä puhelimella Katso tuetut kortit, pankit ja palvelut
Maksaminen sovelluksissa ja verkkosivustoilla Debit- ja luottokortit
Rahan lähettäminen tai vastaanottaminen Debit-kortit ja pankkitilit
Maksaminen Googlen tuotteista Katso hyväksytyt maksutavat

Tärkeää: Rahan lähetystä ja vastaanottoa tuetaan vain Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen territorioissa tämä toiminto on saatavilla vain, jos Yhdysvaltojen lisensoima pankki on myöntänyt tapahtumaan käytettävän debit-kortin.

Hyväksytyt maksutavat

Luotto- ja pankkikortit
  • American Express
  • MasterCard
  • Visa
  • Discover (vain Yhdysvallat)
  • JCB (vain Japani ja Yhdysvallat)
  • Visa Electron (vain Yhdysvaltojen ulkopuolella)
  • Elo-luottokortit (vain Brasilia, Elo-debit-kortteja ei hyväksytä)

Google-palveluissa hyväksyttävät korttityypit vaihtelevat alueittain ja tuotteittain.

Huom. Käyttäessäsi luotto- tai debit-korttia kortillasi voi näkyä väliaikaisia veloituksia.

Pankkitili

Joissakin maissa voit lisätä Google Payhin pankkitilin.

Operaattorin suoralaskutus

Jotkin mobiililaitteet ja palvelupaketit tukevat Google Play- ja YouTube‑ostoksissa suoraa operaattorin laskutusta.

PayPal

Joissakin maissa PayPalilla voi maksaa valittuja Google-tuotteita sekä ostoksia PayPalia tukevissa kaupoissa, sovelluksissa ja sivustoilla.

Lahjakortit ja kampanjakoodit

Voit tallentaa lahjakorttisi Google Payhin ja käyttää niitä kaupoissa, sovelluksissa ja verkossa. Voit käyttää myös Google Pay ‑kampanjakoodeja.

Google Play

Google Play ‑lahjakortteja ja ‑kampanjakoodeja voi käyttää ostoksiin Google Playssa tietyissä maissa. Niitä ei voi käyttää muiden Google-tuotteiden, kuten Google Voicen tai Project Fin, yhteydessä. Lunastettu lahjakortti tai kampanjakoodi näkyy Google Payssa Google Play ‑saldona.

Näin käytät Google Play ‑saldoa.

Kelpaamattomat maksutavat

Seuraavia maksutapoja ei voi lisätä Google Payhin:

• tilisiirrot
  • pankkisiirrot
  • Western Union
  • MoneyGram
  • virtuaaliset luottokortit (VCC)
  • terveystilit (HSA)
  • vakuusluonteiset maksut
  • prepaid-kortit käytettäessä automaattisia maksuja.

Ongelmien korjaaminen

Jokin meni vikaan

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, että lisäämäsi kortti ei toimi Google Payn kanssa. Kokeile eri korttia.

Tapahtuman suorittaminen epäonnistui

Jos näet tämän viestin, odota 24 tuntia ja yritä lisätä kortti uudelleen.

Onko maksutapoja jo näkyvissä?

Näetkö Google Payssa jo maksutapoja, vaikka olet vasta aloittanut sen käytön? Google Pay on tallentanut korttisi, jos olet joskus aiemmin maksanut jotain Googlen kautta.

Keskustele asiantuntijan kanssa