As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Google Pay instellen

U kunt Google Pay voor het volgende gebruiken:

• Reken af bij producten van Google zoals Store en Play.
  • Gebruik uw Android-telefoon om contactloos te betalen of om aankopen te doen in apps of op websites (beschikbare landen bekijken).
  • Verzend geld naar vrienden en familieleden en ontvang geld van ze (alleen in de VS).

Meer informatie over wat Google Pay is en waar u het kunt gebruiken

Aan de slag

U kunt als volgt aan de slag gaan met Google Pay:

1. Log in op pay.google.com.
  2. Voeg een betaalmethode toe.
    • Als u ooit voor een Google-product of -service heeft betaald, ziet u al informatie zoals betaalmethoden en adressen in uw Google Pay-profiel.

Volgende stappen