Google Payn käyttöönotto

Voit käyttää Google Payta

• maksamiseen Google Storessa, Google Playssa ja muissa Googlen tuotteissa
  • maksamiseen nopeasti ja helposti puhelimellasi kaupoissa (vain Android), sovelluksissa tai verkkosivustoilla (katso saatavuus)
  • rahan tai rahapyynnön lähettämiseen kavereille tai perheenjäsenille (vain Yhdysvalloissa).

Lue lisää Google Paysta ja sen käyttöpaikoista.

Aloittaminen

Näin aloitat Google Payn käyttämisen:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa pay.google.com.
  2. Lisää maksutapa.
    • Jos olet joskus maksanut Googlen tuotteesta tai palvelusta, Google Pay ‑profiilissasi näkyvät maksutavat, osoitteet ja muita tietoja.

Seuraavat vaiheet