Google Payn käyttöönotto

Google Payn avulla voit

• maksaa Google Storessa, Google Playssa ja muissa Googlen tuotteissa
  • tehdä lähimaksuja tai ostoksia sovelluksissa tai verkkosivustoilla Android-puhelimella (katso saatavuus)
  • lähettää rahaa tai rahapyynnön kavereille tai perheenjäsenille (vain Yhdysvalloissa).

Katso lisätietoja Google Paysta ja sen käyttöpaikoista.

Aloittaminen

Näin aloitat Google Payn käyttämisen:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa pay.google.com.
  2. Lisää maksutapa.
    • Jos olet joskus maksanut Googlen tuotteesta tai palvelusta, Google Pay ‑profiilissasi näkyvät maksutavat, osoitteet ja muita tietoja.

Seuraavat vaiheet