Konfigurer Google Pay

Du kan bruge Google Pay til at:

• Foretage køb i Google-produkter såsom Fotos og Play.
  • Trykke og betale for at foretage hurtige og nemme køb med din telefon (se tilgængelige lande).
  • Sende eller modtage penge fra venner og familie (kun USA).

Tip! Google Pay-appen fungerer ikke, hvis din enhed er blevet ændret eller rooted.

Få flere oplysninger om, hvad Google Pay er, og hvor du kan bruge det.

Konfigurer Google Pay-appen

Sådan konfigurerer du Google Pay-appen:

1. Sørg for, at din telefon bruger Android-versionen Lollipop (5.0) eller nyere.
  2. Download Google Pay.
  3. Åbn Google Pay-appen, og følg konfigurationsvejledningen.
  4. Tilføj et kort, når du bliver bedt om det.
  5. Du bliver muligvis bedt om at konfigurere en skærmlås på din Android-enhed. Google Pay fungerer med pinkode, mønster, adgangskode, skærmlåse med fingeraftryk eller nethindescanning. Det fungerer ikke med ansigtsgenkendelse eller skærmlåse som Smart Unlock eller Knock to Unlock.
  6. Sådan foretages køb i butikker: Sørg for, at din enhed lever op til softwarekravene, har NFC, og at NFC er aktiveret. Din telefon skal også have HCE.
  7. Brugere af e-penge i Japan: Din enhed skal være kompatibel med Osaifu-Keitai. QUICPay/iD-brugere skal have Osaifu-Keitai version 6.1.5 eller nyere. iD-brugere skal også have Google Pay-appen version 2.89 eller nyere.
  8. Hvis du har en anden kontaktløs betalingsapp på din telefon: Gør Google Pay til din standardbetalingsapp i telefonens indstillinger.

Hvis din Google Pay-app forsvandt, efter du åbnede den for første gang, kan det skyldes, at appen ikke er på din hovedskærm. Hvis du vil have den vist igen, skal du ændre indstillingerne for startskærmen til Skuffe eller Vis alle apps i enhedens indstillinger.

Næste trin

Problemer med konfiguration

Hvis du ser en af de følgende fejlmeddelelser, understøttes din telefon muligvis ikke.

• "Google Pay kan ikke bruges"
  • "Google er ikke i stand til at bekræfte din enhed"
  • "Du kan ikke længere bruge Google Pay på denne telefon"

Sørg for, at din telefon bruger Android-versionen Lollipop (5.0) eller nyere. Sådan finder du ud af, hvilken Android-version du har:

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din telefon.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på System og så Advanceret og så Systemopdatering.
  3. Du kan se din opdateringsstatus. Følg vejledningen på skærmen, hvis der er en.