Konfigurer Google Pay

Du kan bruge Google Pay til at:

• Betale for Google-produkter såsom Fotos og Play.
  • Foretage hurtige og nemme køb med din telefon i butikker (kun Android), i apps eller på websites (se tilgængelige lande).
  • Sende eller modtage penge fra venner og familie (kun USA).

Få flere oplysninger om, hvad Google Pay er, og hvor du kan bruge det.

Konfigurer Google Pay-appen

Sådan konfigurerer du Google Pay-appen:

1. Sørg for, at din telefon bruger Android Lollipop (5.0) eller nyere.
  2. Download Google Pay.
  3. Åbn Google Pay-appen, og følg konfigurationsvejledningen.
    • Tilføj et kort, når du bliver bedt om det.
    • Du bliver muligvis bedt om at konfigurere en skærmlås på din Android-enhed. Google Pay fungerer med pinkode, mønster, adgangskode, skærmlåse med fingeraftryk eller nethindescanning. Det fungerer ikke sammen med skærmlåse som f.eks. Smart Unlock eller Knock to Unlock.
    • Sådan foretages køb i butikker: Sørg for, at din enhed lever op til softwarekravene, har NFC, og at NFC er aktiveret. Din telefon skal også have HCE.
    • Brugere af e-penge i Japan: Din enhed skal være kompatibel med Osaifu-Keitai. QUICPay/iD-brugere skal have Osaifu-Keitai version 6.1.5 eller nyere. iD-brugere skal også have Google Pay-appen version 2.89 eller nyere.
  4. Hvis du har en anden betalingsapp til butikker på din telefon: Under Indstillinger på din telefon skal du gøre Google Pay til din standardbetalingsapp.

Hvis din Google Pay-app forsvandt, efter at du åbnede den for første gang, kan det skyldes, at appen ikke er på din hovedskærm. Hvis du vil have den vist igen, skal du ændre indstillingerne for startskærmen til Skuffe eller Vis alle apps i enhedens indstillinger.

Næste trin

Problemer med konfiguration

Hvis du ser en af følgende fejlmeddelelser, understøttes din telefon muligvis ikke.

• "Google Pay kan ikke bruges"
  • "Google er ikke i stand til at bekræfte din enhed"
  • "Du kan ikke længere bruge Google Pay på denne telefon"

Sørg for, at din telefon bruger Android Lollipop (5.0) eller nyere. Sådan finder du ud af, hvilken Android-version du har:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System og derefter Om telefonen
  3. Rul ned, indtil du ser "Android-version".

Bemærk! Disse trin kan variere afhængigt af din Android-version.