Download den nye Google Wallet-app

Kom godt i gang med Google Wallet ved at downloade og konfigurere appen.

Important: If you already have the Google Pay app, you can access Google Wallet through Google Pay. If you want to access Google Wallet directly, download the Google Wallet app.

Det skal du have

Tip!

• Google Wallet-appen fungerer ikke på en rooted enhed.
  • Google Wallet understøtter heller ikke arbejdsprofiler.
    • Hvis du har en arbejdsprofil på din Android-enhed, skal du bruge din personlige profil sammen med Google Wallet.

Hent Google Wallet-appen

Download appen Google Wallet i Play Butik.

Opret en ny Google Wallet-konto

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Følg konfigurationsvejledningen.
    • Hvis du ikke har brugt Google Wallet før, bliver du bedt om at tilføje et kort, første gang du åbner appen. Du kan bruge dit kamera til at scanne et betalingskort eller angive oplysningerne manuelt.
    • Hvis du tidligere har tilføjet kort eller billetter til din digitale pung med Google Pay, bør de blive vist i din Google Wallet.
    • Du bliver muligvis bedt om at konfigurere en skærmlås på din Android-enhed.
  3. Hvis du vil foretage kontaktløse betalinger, skal du sørge for, at din telefon opfylder softwarekravene, har NFC, at NFC er slået til, og at Google Pay er angivet som standardbetalingsapp.

Næste trin

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.

Luk søgning
Google-apps