Ladda ned den nya Google Wallet-appen

Kom igång med Google Wallet genom att ladda ned och konfigurera appen.

Important: If you already have the Google Pay app, you can access Google Wallet through Google Pay. If you want to access Google Wallet directly, download the Google Wallet app.

Det här behöver du:

Tips!

• Google Wallet-appen fungerar inte på enheter med särskilda användarrättigheter.
  • Google Wallet har inte heller stöd för jobbprofiler.
    • Om du har en jobbprofil på din Android-enhet måste du använda din privata profil med Google Wallet.

Skaffa Google Wallet-appen

Ladda ned Google Wallet-appen från Play Butik.

Skapa ett nytt Google Wallet-konto

1. Öppna Google Wallet-appen .
  2. Följ anvisningarna.
    • Om det är första gången du använder Google Wallet blir du ombedd att lägga till ett kort första gången du öppnar appen. Du kan skanna ett betal- eller kreditkort med kameran eller ange informationen manuellt.
    • Om du har lagt till kort, biljetter eller värdekort i plånboken i Google Pay ska du kunna se dem i Google Wallet.
    • Du kan bli ombedd att ställa in ett skärmlås på din Android-enhet.
  3. Om du vill göra kontaktlösa betalningar behöver du se till att telefonen uppfyller programvarukraven, att den stöder NFC, att NFC är aktiverat och att Google Pay är inställt som standardapp för betalning.

Nästa steg