Integritet, villkor och policyer

Integritet

Googles användarvillkor

Googles användarvillkor gäller för de tjänster som anges nedan samt Google Wallet-appen i allmänhet och alla funktioner som inte är betalningsfunktioner i Wallet. På den här sidan anger vi även ytterligare villkor och policyer som gäller för de tjänsterna. I användarvillkoren, de ytterligare villkoren och policyerna definieras vår relation och ömsesidiga förväntningar på din användning av dessa tjänster.

Villkor för Google Pay i USA

Villkor för Google Pay Singapore

Villkor för Google Pay i Indien

Övriga villkor för Google Pay

Personer i USA, Indien och Singapore kan hitta Google Pay-villkoren som gäller för sitt land eller sin region enligt ovan. Personer i andra länder kan hitta Google Pay-villkoren som gäller för sitt land eller sin region enligt avsnittet Villkor för Google Payments nedan.

Övriga världen

Villkor för Google Payments

Villkoren för Google Payments nedan gäller Google Payments tjänster och betalningsfunktioner i Google Wallet (till exempel Blippa och betala). Googles användarvillkor gäller för Google Wallet-appen i allmänhet och för alla funktioner som inte är betalningsfunktioner i Wallet.

Google Pay- och Google Wallet-policyer för användare

Användarpolicyer för Google Pay

Användarpolicy för Google Wallet

Google Pay-policyer för företag

Cybersäkerhetspolicy för Google Pay i Brasilien