As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Problemen met e-geld oplossen (alleen Japan)

Belangrijk: Dit artikel is bedoeld voor Google Pay-klanten in Japan.

Als u problemen ondervindt met e-geldkaarten voor Suica, Edy, Waon of Nanaco, volgt u deze stappen voor probleemoplossing.

Problemen bij het updaten van uw e-geldkaart

Als u problemen ondervindt bij het updaten van uw e-geldkaart, probeert u het volgende:

1. Update de Google Pay-app in de Google Play Store.
  2. Update uw Osaifu-Keitai-app.

Problemen bij het betalen met uw e-geldkaart

Als u problemen ondervindt bij het betalen met e-geld, neemt u contact op met uw e-geldprovider.

Problemen bij het opwaarderen van uw e-geldkaart

Als u problemen ondervindt bij het opwaarderen van uw e-geldkaart, probeert u het volgende:

1. Update de Google Pay-app in de Google Play Store.
  2. Update uw Osaifu-Keitai-app.
  3. Als het probleem niet is opgelost, neemt u contact op met ons supportteam.

Tip: U kunt uw e-geldkaart ook in winkels opwaarderen met contant geld.

Problemen bij het toevoegen van uw e-geldkaart

Als u problemen ondervindt bij het toevoegen van een e-geldkaart, probeert u het volgende:

1. Update de Google Pay-app in de Google Play Store.
  2. Update uw Osaifu-Keitai-app.

Problemen bij het verlengen van uw trajectkaart

De functie om een trajectkaart te verlengen is tijdelijk niet beschikbaar in Google Pay. In de tussentijd kunt u uw kaart verlengen in de mobiele Suica-app.