Problemen met e-geld oplossen (alleen Japan)

Belangrijk: Dit artikel is bedoeld voor Google Pay-klanten in Japan.

Als u problemen ondervindt met e-geldkaarten voor Suica, Edy, Waon of Nanaco, volgt u deze stappen voor probleemoplossing.

Problemen bij het updaten van uw e-geldkaart

Als u problemen ondervindt bij het updaten van uw e-geldkaart, probeert u het volgende:

1. Update de Google Pay-app in de Google Play Store.
  2. Update uw Osaifu-Keitai-app.

Problemen bij het betalen met uw e-geldkaart

Als u problemen ondervindt bij het betalen met e-geld, neemt u contact op met uw e-geldprovider.

Problemen bij het opwaarderen van uw e-geldkaart

Als u problemen ondervindt bij het opwaarderen van uw e-geldkaart, probeert u het volgende:

1. Update de Google Pay-app in de Google Play Store.
  2. Update uw Osaifu-Keitai-app.
  3. Als het probleem niet is opgelost, neemt u contact op met ons supportteam.

Tip: U kunt uw e-geldkaart ook in winkels opwaarderen met contant geld.

Problemen bij het toevoegen van uw e-geldkaart

Als u problemen ondervindt bij het toevoegen van een e-geldkaart, probeert u het volgende:

1. Update de Google Pay-app in de Google Play Store.
  2. Update uw Osaifu-Keitai-app.

Problemen bij het verlengen van uw trajectkaart

De functie om een trajectkaart te verlengen is tijdelijk niet beschikbaar in Google Pay. In de tussentijd kunt u uw kaart verlengen in de mobiele Suica-app.