As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Sähköiseen rahaan liittyvien ongelmien selvittäminen (vain Japani)

Huom. Tämä artikkeli koskee Google Payn käyttäjiä Japanissa.

Jos sinulla on gelmia Suican, Edyn, Waonin tai Nanacon sähköisne rahan korttien kanssa, kokeile seuraavia vianetsintätapoja.

Ongelmia sähköisen rahan kortin päivittämisessä

Jos sinulla on ongelmia sähköisen rahan kortin päivittämisessä, tee näin:

1. Avaa Google Play Kauppa ja päivitä Google Pay ‑sovellus.
  2. Päivitä Osaifu-Keitai ‑sovellus.

Ongelmia sähköisen rahan kortilla maksamisessa

Jos sinulla on ongelmia sähköisellä rahalla maksamisessa, ota yhteyttä sähköisen rahan tarjoajaasi.

Ongelmia sähköisen rahan kortin lataamisessa

Jos sinulla on ongelmia sähköisen rahan kortin lataamisessa, tee näin:

1. Avaa Google Play Kauppa ja päivitä Google Pay ‑sovellus.
  2. Päivitä Osaifu-Keitai ‑sovellus.
  3. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Vinkki: Voit myös ladata sähköisen rahan korttia käteisellä kivijalkakaupassa.

Ongelmia sähköisen rahan kortin lisäämisessä

Jos sinulla on ongelmia sähköisen rahan kortin lisäämisessä, tee näin:

1. Avaa Google Play Kauppa ja päivitä Google Pay ‑sovellus.
  2. Päivitä Osaifu-Keitai ‑sovellus.

Ongelmia matkakortin uusimisessa

Matkakortin uusimisominaisuus on tilapäisesti poissa käytöstä Google Payssa. Voit uusia korttisi sillä välin Mobile Suica ‑sovelluksessa.