Overzicht van bonnen scannen (Android)

Basisinformatie over bonnen scannen in Google Opinion Rewards voor Android

Wat het is

Bonnen scannen is een nieuwe functie in de Google Opinion Rewards-app voor Android waarvoor u zich kunt aanmelden. Hiermee kunt u bonnen van winkelaankopen makkelijker uploaden om meer beloningen te ontvangen.

Wat is er nieuw

Gebruikers geven al sinds 2016 in enquêtes via de app aan dat ze graag bonnen willen kunnen uploaden voor extra beloningen. Met onze nieuwe gebruikersinterface is dat nog makkelijker.

Vereisten

Opmerking: Er wordt slechts een beperkt aantal gebruikers geselecteerd om deel te nemen aan het programma.

1. Een geactiveerd Opinion Rewards-account.
  2. Acceptatie van onze uitnodiging (er wordt een beperkt aantal gebruikers uitgenodigd).
  3. Alleen Android.
  4. Locatiegeschiedenis moet zijn ingeschakeld voor uw account.

Hoe het werkt

Nadat u bent toegelaten tot het programma voor bonnen scannen, ziet u op het startscherm van Opinion Rewards onder 'Mijn taken' de kaart 'Bonnentaken'.

Een bon uploaden

U voegt als volgt een bon toe:

1. Open de Google Opinion Rewards-app (Android).
  2. Tik op 'Bonnentaken' of 'Alles weergeven' (afbeelding 1).
  3. Tik op het startscherm 'Bonnen' op 'Bon uploaden' (afbeelding 2).
  4. Selecteer hoe u de bon wilt uploaden (afbeelding 3).
  5. Ontvang uw betaling.

Afbeelding 1: het startscherm van Google Opinion Rewards.

Afbeelding 2: het scherm 'Bonnen' in Opinion Rewards.

Afbeelding 3: opties voor het uploaden van bonnen.

Andere reacties op bonnentaken

Als een bonnentaak niet relevant voor u is of als u geen bon wilt uploaden, tikt u bij de taak op Meer Meer en selecteert u een van de volgende opties:

• Ik heb deze winkel niet bezocht
  • Ik was in de winkel maar ik heb niets gekocht
  • Ik heb iets gekocht maar ik heb geen bon
  • Deze taak overslaan

Als u dit soort korte enquêtes invult, kunnen we onze modellen beter trainen en de gebruikerservaring voor iedereen verbeteren.

Afbeelding 4: reageren op een bonnentaak wanneer u geen bon heeft.

Bonnen bekijken en verwijderen

U kunt de gegevens van bonnen in Opinion Rewards gemakkelijk beheren. Bekijk of verwijder deze gegevens op elk gewenst moment in Google-bonnenbeheer.

Opmerking: U kunt de gegevens van bonnen in Opinion Rewards ook in Google-bonnenbeheer bekijken en verwijderen als u zich heeft afgemeld voor bonnen scannen, Opinion Rewards heeft verwijderd of uw Opinion Rewards-account heeft verwijderd. Geüploade afbeeldingen die geen bon bevatten, worden automatisch verwijderd en worden dus niet weergegeven in Google-bonnenbeheer

Als u deelneemt aan het programma voor bonnen scannen, kunt u bongegevens ook rechtstreeks in de Opinion Rewards-app beheren:

'Instellingen' > 'Bonnen delen' > 'Bonnen beheren in Google Receipt Manager'

Als u deelneemt aan het programma voor bonnen scannen, heeft u het volgende gedaan:

1. De Opinion Rewards-app (Android) geïnstalleerd
  2. Een Opinion Rewards-account gemaakt
  3. Een uitnodiging ontvangen en geaccepteerd voor het programma voor bonnen scannen

Afmelden

U kunt zich in de Opinion Rewards-app (Android) ook afmelden voor bonnen scannen:

Instellingen > Bonnen delen > Afmelden voor 'Bonnen delen'

Afbeelding 5: de pagina 'Instellingen' met links om bonnen te verwijderen en u af te melden.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

• V. Wanneer word ik betaald?
  • A. U krijgt betaald als u de bonnentaak voltooit.
  • V. Hoeveel kan ik verdienen?
  • A. Het bedrag dat u verdient, is afhankelijk van het type en het aantal bonnentaken dat u voltooit. Dit bedrag kan op elk moment worden gewijzigd.
  • V. Van welke winkels kan ik bonnen scannen?
  • A. Winkel zoals u gewend bent. We laten het u weten als u een bon kunt toevoegen in de Opinion Rewards-app.

• V. Welk soort bonnen kan ik scannen?
  • A. Alleen fysieke, papieren bonnen worden geaccepteerd. Op de bon moeten de naam en het adres van de verkoper, de regelitems en het totaalbedrag duidelijk zijn vermeld. Scan bonnen met de camera van uw telefoon rechtstreeks via de Opinion Rewards-app of voeg foto's van bonnen toe vanuit de fotogalerij.

• V. Waarom zie ik locaties die ik niet heb bezocht?

• A. Locatietechnologie is niet perfect, dus er wordt weleens een verkeerde inschatting gemaakt. Als we om een bon van de verkeerde verkoper vragen, tikt u bij de bonnentaak op Meer Meer en vervolgens op 'Ik heb deze winkel niet bezocht'. Met behulp van uw feedback kunnen we Opinion Rewards verbeteren.

• V. Wanneer verlopen bonnentaken?
  • A. Alle bonnentaken verlopen na zeven (7) dagen.

• V. Wat gebeurt er als ik buiten de Verenigde Staten ben?
  • A. Bonnen scannen is momenteel alleen mogelijk in de VS. Als u deelneemt aan het programma en de VS verlaat, ontvangt u geen nieuwe bonnentaken zolang u in het buitenland bent. Als u terugkomt, ontvangt u weer nieuwe taken wanneer die beschikbaar zijn.

• V. Hoe schakel ik 'Locatiegeschiedenis' in?
  • A. Ga naar 'Instellingen' > 'Locatiegeschiedenis van Google' en tik op de schuifregelaar 'Locatiegeschiedenis'.