Valg af en konto til Panel

Betalinger fra Google Panel sendes via PayPal til den mailadresse, du logger ind med, når du tilmelder dig Google Panel. Hvis du allerede har en PayPal-konto, opfordrer vi dig til at logge ind på Google Panel med en mailadresse, der er knyttet til din PayPal-konto. Hvis du endnu ikke har en PayPal-konto, eller hvis din Google-mail ikke er knyttet til din PayPal-konto, modtager du en mail fra PayPal med en vejledning i oprettelse af en ny PayPal-konto eller tilføjelse af din mailadresse til en eksisterende PayPal-konto, når du har besvaret nogle få undersøgelser.  Du kan finde en vejledning i tilknytning af konti her: https://www.paypal.com/Selfhelp/article/FAQ1797.