Beloningen verdienen

In Google Opinion Rewards vult u enquêtes van marktonderzoekers in. De frequentie van enquêtes kan verschillen. U hoeft bovendien niet elke enquête die u krijgt, in te vullen. In ruil voor ingevulde enquêtes wordt u via PayPal betaald door Google Opinion Rewards. Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over betalingen krijgen en opnemen via PayPal.

Hoeveel krijg ik per enquête?
U krijgt tussen de $ 0,10 en $ 1,00 per ingevulde enquête. Het bedrag kan variëren en is afhankelijk van het aantal enquêtevragen en de tijd die u kwijt bent aan de enquête invullen. U hoeft vragen niet op een bepaalde manier te beantwoorden om te worden betaald. We raden u dit zelfs sterk af. Hoe eerlijker u de vragen beantwoordt, hoe waardevoller uw mening is. Daardoor krijgt u meer enquêtes.
Waarom ben ik niet betaald voor een enquête?
Voor bepaalde soorten vragen, zoals de vragen in de eerste instelprocedure of vragen om te bepalen of u geschikt bent voor deelname aan een panel, krijgt u geen betaling. Deze enquêtes zijn bedoeld om ons product te verbeteren, om gebruikers aan te melden voor een panel waarvoor ze in de toekomst enquêtes kunnen krijgen en om de kwaliteit van het respondentenpanel te meten. De beste manier om betaalde enquêtes te blijven krijgen, is door enquêtes naar waarheid in te vullen.
Kan ik meer enquêtes invullen om meer te verdienen?
Op dit moment kunt u alleen enquêtes invullen wanneer u van ons een melding krijgt dat er een enquête beschikbaar is die u kunt invullen. Als u een melding krijgt, heeft u 24 uur de tijd om de enquête in te vullen. De beste manier om uw deelname aan toekomstige enquêtes te garanderen, is door enquêtevragen eerlijk en correct te beantwoorden.
Hoe kan ik mijn betalingen van Google Opinion Rewards overzetten naar PayPal?

Elke keer als u $ 2,00 aan betalingen in uw Google Opinion Rewards-account heeft opgebouwd, stuurt Google Opinion Rewards via PayPal een betaling naar uw e-mailadres van Google Opinion Rewards. Als uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards hetzelfde is als dat voor PayPal, krijgt u deze betalingen automatisch in uw PayPal-account.

Als uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards niet hetzelfde is als het adres dat u voor PayPal gebruikt, moet u de eerste betaling binnen 30 dagen accepteren door uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards aan uw PayPal-account te koppelen. Nadat u de 1e betaling heeft geaccepteerd en het bedrag is overgeboekt naar uw account, worden toekomstige overboekingen automatisch uitgevoerd. U krijgt hierover e-mailmeldingen.

Gebruikers moeten controleren of Google Opinion Rewards-betalingen beschikbaar zijn in hun PayPal-account. Ga naar de site van PayPal voor informatie over hoe u uw geld kunt beheren, bijvoorbeeld hoe u het kunt besteden of op uw bankrekening kunt laten storten.

Kan mijn betaaltegoed verlopen?

Als u niet hetzelfde e-mailadres gebruikt voor Google Opinion Rewards en PayPal, moet u binnen 30 dagen minimaal 1 betaling van Google Opinion Rewards accepteren om die betaling en alle toekomstige betalingen automatisch te ontvangen. Als u de 1e betaling van Google Opinion Rewards niet binnen 30 dagen accepteert, verloopt de betaling.

Gebruikers moeten controleren of Google Opinion Rewards-betalingen beschikbaar zijn in hun PayPal-account. Ga naar de site van PayPal voor informatie over hoe u uw geld kunt beheren, bijvoorbeeld hoe u het kunt besteden of op uw bankrekening kunt laten storten.

Wat gebeurt er als ik niet genoeg heb opgebouwd om de drempelwaarde voor uitbetaling te bereiken?
Als u minder dan $ 2,00 opbouwt in uw Google Opinion Rewards-account, krijgt u geen betalingen en verloopt het tegoed 1 jaar na de laatste enquête die u heeft ingevuld. Als u van plan bent de app niet meer te gebruiken, raden we u aan te wachten tot u een saldo van $ 2,00 heeft en het gebruik te beëindigen nadat de drempelwaarde is bereikt.
Ik heb een e-mail van PayPal gekregen waarin staat dat Google Opinion Rewards mij een betaling heeft gestuurd, maar ik heb geen PayPal-account. Wat moet ik doen?

Als u zich wilt aanmelden voor een PayPal-account, volgt u deze instructies: https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ2323

Gebruik hetzelfde e-mailadres als het Google-account waarmee u bent ingelogd bij Google Opinion Rewards.

Het e-mailadres van mijn PayPal-account verschilt van mijn e-mailadres voor Google Opinion Rewards. Wat moet ik doen?

Als u zich aanmeldt voor Google Opinion Rewards, raden we u aan hetzelfde e-mailadres te gebruiken als voor uw PayPal-account. Als u uw account al heeft ingesteld, kunt u toch betalingen krijgen. In dat geval koppelt u het e-mailadres van Google Opinion Rewards zo aan uw PayPal-account: https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ1797.

Als uw primaire e-mailadres voor PayPal verschilt van uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards en u uw e-mailadres voor Google Opinion Rewards aan uw PayPal-account heeft gekoppeld, krijgt u e-mailmeldingen over Google Opinion Rewards-betalingen vanaf dat moment via uw primaire e-mailadres voor PayPal.

Als u problemen ondervindt wanneer u uw Gmail-account voor Google Opinion Rewards toevoegt aan uw PayPal-account, kunt u PayPal rechtstreeks bellen of e-mailen voor hulp om het probleem op te lossen.
Ik heb geen betalingen gekregen voor de enquêtes die ik heb ingevuld. Waar kan ik dit melden?
Het kan enkele dagen duren voordat betalingen in uw account zijn verwerkt. Als er een scherm wordt getoond met de melding dat er een probleem is opgetreden toen het antwoord werd verstuurd, controleert u of u een advertentieblokkering heeft geïnstalleerd. Is dit het geval, schakel de advertentieblokkering dan uit en start de Google Opinion Rewards-app opnieuw. Als er een scherm wordt getoond met de melding dat u geld heeft verdiend omdat u een enquête heeft ingevuld, maar u na 7 dagen nog niet bent betaald, tikt u rechtsboven in de app op de knop Menu en daarna op het menu-item Feedback.
Ik heb problemen met PayPal. Kunnen jullie me helpen?
Het supportteam van PayPal helpt u graag. Ga naar het Helpcentrum, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.
Hoeveel betalen jullie voor een doorverwezen klant in het doorverwijzingsprogramma met beloning?
U en uw contactpersoon verdienen allebei $ 0,50 voor een geldige doorverwezen klant, maar dit kan op elk moment worden gewijzigd. Het beloningsbedrag kan ook verschillen per gebruiker, afhankelijk van de geografische locatie waar deze zich bevindt.
In welke landen is het doorverwijzingsprogramma met beloning beschikbaar?

Het doorverwijzingsprogramma met beloning is op het moment alleen beschikbaar voor Google Opinion Rewards-gebruikers in de Verenigde Staten.

Hoe meld ik me aan voor het doorverwijzingsprogramma met beloning?

Op dit moment kunt u zich niet inschrijven voor het doorverwijzingsprogramma met beloning als u een iOS-apparaat gebruikt. iOS-gebruikers kunnen zich aanmelden en een beloning krijgen via links van hun Android-vrienden, maar kunnen zelf geen verwijzingslink sturen.

Waarom ben ik niet betaald voor een doorverwezen klant?

Beloningen worden alleen gegeven voor in aanmerking komende doorverwezen klanten. Een genodigde komt alleen in aanmerking voor een beloning als deze een nieuwe gebruikers van de app is en zich in een land bevindt waarin het doorverwijzingsprogramma beschikbaar is. Ga naar het gedeelte 'In welke landen is het doorverwijzingsprogramma beschikbaar?' voor een complete lijst van landen.

Om bedrieglijk gedrag te ontmoedigen, geldt er een limiet voor het aantal gebruikers per week/per levensduur waarvoor u kunt worden beloond na doorverwijzing, maar dit kan op elk moment worden gewijzigd. Als de verwijzer de limiet heeft bereikt, krijgt de genodigde ook geen beloning voor de doorverwijzing.

Daarnaast is het mogelijk dat de beloning voor een in aanmerking komende doorverwezen klant vertraagd wordt gestuurd, net zoals bij betalingen voor enquêtes. We sturen een melding als u een beloning heeft gekregen via het doorverwijzingsprogramma. U kunt uw beloningsgeschiedenis doornemen op de pagina met de beloningsgeschiedenis in de app.