Få belønning

Med Google Panel deltager du i undersøgelser fra analysefirmaer. Undersøgelsesfrekvensen kan variere, og du behøver ikke at besvare alle de undersøgelser, du modtager. Til gengæld modtager du betalinger fra Google Panel via PayPal. Vi har nedenfor oplistet nogle af de typiske spørgsmål i forbindelse med at modtage og hæve betalinger via PayPal.

Hvor meget betaler I pr. undersøgelse?
Du modtager mellem 0,10 og 1,00 USD pr. besvaret undersøgelse. Beløbet kan variere og afhænger af antallet af spørgsmål i undersøgelsen og den tid, det tager at besvare den. Du skal ikke besvare spørgsmålene på en bestemt måde for at modtage betaling, og vi fraråder faktisk denne tilgang. Jo mere ærligt du besvarer undersøgelsen, desto mere værdifuld er din mening, og du kan derfor modtage flere undersøgelser.
Hvorfor blev jeg ikke betalt for en undersøgelse?
For visse undersøgelser, f.eks. de indledende opsætningsspørgsmål eller spørgsmål for at teste, om du passer ind i et panel, modtager du ikke betaling. Disse undersøgelser bruges til at forbedre produktet, vælge brugere til et panel, hvor de eventuelt modtager undersøgelser på et senere tidspunkt, og måle kvaliteten af respondentpanelet. Den bedste metode til at sikre, at du fortsat modtager undersøgelser, der betales for, er at besvare alle undersøgelser ærligt.
Er der en måde, hvorpå jeg kan komme til at besvare flere undersøgelser og dermed tjene flere penge?
På nuværende tidspunkt kan du kun besvare en undersøgelse, når vi underretter dig om, at der er en undersøgelse klar til dig. Når du modtager en notifikation, har du 24 timer til at besvare undersøgelsen. Bemærk! Den bedste måde at sikre, at du fortsat modtager undersøgelser, er at besvare alle undersøgelser ærligt og med nøjagtige oplysninger.
Hvordan overfører jeg mine betalinger fra Google Panel til PayPal?

Hver gang der påløber betalinger for 2,00 USD på din Google Panel-konto, sender Google Panel en betaling til din Google Panel-mailadresse via PayPal. Hvis din Google Panel-mailadresse er den samme, som du bruger med PayPal, modtager du automatisk disse betalinger på din PayPal-konto.

Hvis din Google Panel-mailadresse ikke er den samme, som du bruger med PayPal, skal du acceptere den første betaling inden for 30 dage ved at knytte din Google Panel-mail til din PayPal-konto. Når du har accepteret den første betaling, og pengene er overført til din konto, gennemføres fremtidige overførsler automatisk (du modtager dog stadig notifikationer pr. mail).

Brugere skal verificere, at Google Panel-betalinger er tilgængelige på deres PayPal-konto. Se, hvordan du kan administrere dine penge, på PayPals website, herunder hvordan du administrerer dine penge, herunder hvordan du bruger eller hæver penge på din bankkonto.

Udløber min betalingssaldo?

Hvis du ikke bruger den samme mailadresse til Google Panel og PayPal, skal du acceptere mindst én betaling fra Google Panel inden for 30 dage for at modtage den pågældende betaling og fremtidige betalinger automatisk. Hvis du ikke accepterer denne første betaling fra Google Panel inden for 30 dage, udløber betalingen.

Brugere skal verificere, at Google Panel-betalinger er tilgængelige på deres PayPal-konto. Se, hvordan du kan administrere dine penge, på PayPals website, herunder hvordan du administrerer dine penge, herunder hvordan du bruger eller hæver penge på din bankkonto.

Hvad sker der, hvis jeg ikke opnår tilstrækkeligt til at nå over grænsen for udbetaling?
Hvis du ikke opnår en saldo på 2,00 USD på din Google Panel-konto, får du ikke betaling, og saldoen udløber ét år fra den sidste undersøgelse, du deltog i. Hvis du planlægger at stoppe med at bruge appen, anbefaler vi, at du venter, indtil du opnår en saldo på 2,00 USD, og derefter stopper med at bruge den, når grænsen er nået.
Jeg har modtaget en mail fra PayPal om, at Google Panel har sendt mig en betaling, men jeg har ikke en PayPal-konto. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du vil oprette en PayPal-konto, skal du følge denne vejledning: https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ2323

Du bør bruge den samme mailadresse som den Google-konto, hvor du er logget ind på Google Panel.

Min PayPal-kontomail er ikke den samme som min Google Panel-mail. Hvad skal jeg gøre?

Når du tilmelder dig Google Panel, opfordrer vi dig til at bruge den samme mailadresse, som du bruger til din PayPal-konto. Men hvis du allerede har konfigureret din konto, kan du alligevel modtage betalinger. Du skal knytte din Google Panel-mailadresse til din PayPal-konto ved at følge denne vejledning: https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ1797

Bemærk! Hvis din primære mailadresse til PayPal er en anden end din mailadresse til Google Panel, modtager du en mailnotifikation, når du modtager betalinger fra Google Panel via din primære PayPal-mailadresse.

Hvis du oplever problemer med at føje din Gmail-konto for Google Panel til din PayPal-konto, skal du ringe eller sende en mail direkte til PayPal for at få hjælp til at løse problemet.
Jeg har ikke modtaget betalinger for de undersøgelser, jeg har gennemført. Hvor rapporterer jeg dette?
Det kan tage et par dage, før betalingen kan ses på din konto. Hvis du ser et skærmbillede med en meddelelse om, at der opstod et problem med at sende svaret, skal du tjekke, om du har installeret en annonceblokering, slå annonceblokeringen fra og genstarte Google Panel-appen. Hvis du ser en skærm med en meddelelse om, at du har tjent penge på at besvare en undersøgelse, men stadig ikke har modtaget betaling inden for 7 dage, skal du trykke på knappen Menu øverst til højre i appen og derefter trykke på menupunktet for feedback.