Få belønninger

Med Google Belønning for meninger kan du svare på undersøkelser som utføres av markedsanalytikere. Det varierer hvor ofte vi sender ut undersøkelser, og du behøver ikke svare på hver eneste undersøkelse du mottar. Som belønning mottar du Google Play-kreditt. Nedenfor ser du noen vanlige spørsmål angående opptjening av Google Play-kreditt.

Hvor mye betaler dere per undersøkelse?
Størrelsen på Google Play-kreditten du mottar for å svare på spørreundersøkelser, kan variere. Den avhenger også av antall spørsmål i undersøkelsen og tiden det tar å besvare den. Du behøver ikke besvare spørsmålene på en bestemt måte for å motta kreditt, og vi ber deg være ærlig. Jo ærligere svar du gir, desto mer verdt er disse innspillene for oss, og derfor kan vi sende deg flere undersøkelser eller bonuser.
Hvorfor fikk jeg ikke betalt for en undersøkelse jeg tok?
Du får ikke Google Play-bonuser for enkelte undersøkelser – for eksempel innledende oppsettsspørsmål. Hensikten med disse undersøkelsene er å måle kvaliteten på svarene fra respondentene og videreutvikle produktet. For at du også fremover skal få bonuser og undersøkelser, må du svare så ærlig som mulig.
Er det mulig å besvare flere undersøkelser for å få flere bonuser i Google Play-butikken?
For øyeblikket er det bare mulig å besvare spørreundersøkelser etter at har varslet deg om at de er tilgjengelige. Merk: For å være sikret at du mottar undersøkelser regelmessig, må du svare ærlig og oppgi korrekt informasjon.
Jeg fikk ingen bonus for en undersøkelse jeg svarte på. Hvor kan jeg rapportere dette?
Det kan ta noen dager før kontoen din krediteres. Hvis du ser et skjermbilde med melding om at det oppsto et problem under innsending av svarene dine, må du sjekke om du har AdBlocker installert, slå av AdBlocker og starte Google Belønning for meninger-appen på nytt. Hvis du fikk se et skjermbilde med melding om at du har tjent opp kreditt for å ha fullført undersøkelsen, men fremdeles ikke har mottatt kreditten innen sju dager, ber vi deg trykke på menyknappen øverst til høyre i appen og deretter trykke på «Tilbakemelding»-menyelementet.
Hva får jeg betalt for en henvisning i henvisningsprogrammet med belønning?
Både du og vennen din tjener USD 0,50 for en gyldig henvisning, men vi kan når som helst endre denne summen. Belønningsbeløpet kan også variere ut fra hvor brukerne bor.
I hvilke land tilbys henvisningsprogrammet med belønning?
Per nå er henvisningsprogrammet med belønning bare tilgjengelig for brukere av Google Belønning for meninger som bor i USA.
Hvordan kan jeg registrere meg for henvisningsprogrammet med belønning?
Dette programmet er bare for inviterte personer, og registreringer kan bli avsluttet når som helst. Programmet er foreløpig bare tilgjengelig for brukere som benytter Android-enheter (du kan henvise venner som bruker iOS-enheter, men de kan ikke henvise andre). Programmet er bare tilgjengelig i enkelte land.
Er det mulig å se hvor mange brukere jeg har henvist i programmet for henvisninger med belønning?
Du kan se belønningene dine i belønningsloggen din. Der kan du se hvor mange gyldige henvisninger du har fullført i løpet av appens levetid.
Hvorfor fikk jeg ikke betalt for en henvisning?

Belønninger gis bare for kvalifiserte henvisninger. For at en invitert person skal være kvalifisert for en henvisning med belønning, må hen være en ny appbruker og bosatt i et land der henvisningsprogrammet tilbys. Du kan se den komplette listen over landene der henvisningsprogrammet tilbys, i delen «I hvilke land tilbys henvisningsprogrammet med belønning?».

For å forebygge svindlersk atferd har vi en øvre grense på antallet brukere du kan bli belønnet for å henvise. Grensene er på ti henvisninger per uke og 100 brukere i hele levetiden du kan bli belønnet for å henvise, men vi kan når som helst endre disse grensene. Hvis den henvisende parten har nådd den øvre grensen, får heller ikke den inviterte personen noen belønning for henvisningen.

Og akkurat som det kan oppstå forsinkelser med å motta betaling for undersøkelser, kan også belønninger for kvalifiserte henvisninger bli noe forsinket. Vi sender deg et varsel når du får en belønning via henvisningsprogrammet. Du kan se belønningsloggen din på belønningsloggsiden i appen, både for å registrere deg via henvisningsprogrammet og for å henvise brukere gjennom programmet.