Beloningen verdienen

Met Google Opinion Rewards vult u enquêtes van marktonderzoekers in. De frequentie van enquêtes kan verschillen. U hoeft bovendien niet elke enquête die u ontvangt, in te vullen. In ruil voor uw deelname geven we u Google Play-tegoed. Hieronder vindt u enkele vragen over het verdienen van Google Play-tegoed.

Hoeveel krijg ik per enquête?
Het Google Play-tegoed dat u ontvangt voor het invullen van enquêtes, kan variëren en is afhankelijk van het aantal enquêtevragen en de tijd die u kwijt bent aan het invullen van de enquête. U hoeft vragen niet op een bepaalde manier te beantwoorden om tegoed te ontvangen. We raden u dit zelfs sterk af. Hoe eerlijker u de vragen beantwoordt, hoe waardevoller uw mening is. Daardoor krijgt u mogelijk meer enquêtes of meer tegoed.
Waarom ben ik niet betaald voor een enquête?
Voor bepaalde enquêtes, zoals de vragen over de instelprocedure bij aanvang, krijgt u geen Google Play-tegoed. We gebruiken deze enquêtes om de kwaliteit van de respondenten te meten en het product te verbeteren. De beste manier om tegoed en enquêtes te blijven krijgen, is door enquêtes naar waarheid in te vullen.
Kan ik meer enquêtes invullen om meer Google Play Store-tegoed te krijgen?
Op dit moment kunt u alleen enquêtes invullen wanneer u van ons een melding ontvangt dat er een enquête beschikbaar is die u kunt invullen. De beste manier om enquêtes te blijven krijgen, is door ze naar waarheid in te vullen.
Ik heb geen tegoed gekregen voor de enquête die ik heb ingevuld. Waar kan ik dat melden?
Het kan enkele dagen duren voordat het tegoed aan uw account is toegevoegd. Als er een scherm verschijnt met de melding dat er een probleem is opgetreden toen u het antwoord verstuurde, controleert u of u AdBlocker heeft geïnstalleerd. Zo ja, zet u AdBlocker uit en start u de Opinion Rewards-app opnieuw. Als er een scherm verschijnt met de melding dat u tegoed heeft verdiend omdat u een enquête heeft ingevuld, maar u het tegoed na 7 dagen nog niet heeft gekregen, tikt u in rechtsboven in de app op de knop Menu en daarna op het menu-item Feedback.
Hoeveel betaalt u voor een doorverwezen klant via het doorverwijzingsprogramma met beloning?
U en uw vriend verdienen allebei 0,50 USD voor een geldige doorverwezen klant, maar we kunnen dat op elk moment wijzigen. Het bedrag van de beloning kan anders zijn voor gebruikers in andere geografische locaties.
In welke landen is het doorverwijzingsprogramma met beloning beschikbaar?
Het doorverwijzingsprogramma met beloning is alleen beschikbaar voor Google Opinion Rewards-gebruikers in de Verenigde Staten.
Hoe meld ik me aan voor het doorverwijzingsprogramma met beloning?
Dit programma is alleen beschikbaar op uitnodiging en uw inschrijving kan op elk moment worden beëindigd. Het programma is alleen beschikbaar voor gebruikers van Android-apparaten (u kunt naar vrienden doorverwijzen die een iOS-apparaat gebruiken, maar die kunnen geen anderen doorverwijzen) en is alleen in bepaalde landen beschikbaar.
Kan ik zien hoeveel gebruikers ik heb doorverwezen in het doorverwijzingsprogramma met beloning?
Al uw beloningen staan vermeld in uw beloningsgeschiedenis. We tonen het aantal geldige doorverwezen klanten dat u tijdens de levensduur van uw app heeft verricht.
Waarom ben ik niet betaald voor een doorverwezen klant?

U krijgt alleen een beloning voor in aanmerking komende doorverwezen klanten. Een genodigde die in aanmerking wil komen als doorverwezen klant met beloning, moet een nieuwe gebruiker zijn van de app en zich in een land bevinden waarvoor het doorverwijzingsprogramma beschikbaar is. Een complete lijst van landen vindt u in het gedeelte In welke landen is het doorverwijzingsprogramma beschikbaar?

Er geldt een limiet voor het aantal gebruikers dat u voor het doorverwijzen kunt belonen. Zo willen we bedrieglijk gedrag ontmoedigen. U kunt maximaal 10 klanten per week en in totaal 100 gebruikers doorverwijzen waarvoor u een beloning kunt krijgen voor doorverwezen klanten, maar we kunnen die aantallen op elk moment wijzigen. Als de verwijzer de limiet heeft bereikt, krijgt de genodigde ook geen beloning voor de doorverwezen klant.

De beloning voor een in aanmerking komende doorverwezen klant kan vertraagd wordt gestuurd, net zoals bij betalingen voor enquêtes kan gebeuren. We sturen een melding als u een beloning heeft gekregen via het doorverwijzingsprogramma. In uw beloningsgeschiedenis staan zowel uw aanmelding via het doorverwijzingsprogramma als de door u via het programma doorverwezen gebruikers op de pagina Beloningsgeschiedenis van de app.