Få belønning

Med Google Panel deltager du i undersøgelser fra analysefirmaer. Undersøgelsesfrekvensen kan variere, og du behøver ikke at besvare alle de undersøgelser, du modtager. Vi giver dig som tak for at deltage i undersøgelsen kredit, der kan bruges i Google Play Butik. Vi har nedenfor oplistet nogle af de typiske spørgsmål i forbindelse med optjening af Google Play-kredit.

Hvor meget betaler du pr. undersøgelse?
Den mængde Google Play-kredit, du modtager for at besvare undersøgelser, kan variere, og den afhænger af antallet af spørgsmål i undersøgelsen og den tid, det tager at besvare den. Du skal ikke besvare spørgsmålene på en bestemt måde for at optjene kredit, og vi opfordrer dig til at besvare alle spørgsmål ærligt. Jo mere ærligt du besvarer undersøgelsen, desto mere værdifuld er din mening, og du kan derfor modtage flere undersøgelser og dermed optjene mere kredit.
Hvorfor blev jeg ikke betalt for en undersøgelse?
I nogle undersøgelser, f.eks. i forbindelse med de indledende konfigurationsspørgsmål, optjener du ikke Google Play-kredit. Disse undersøgelser bruges til at måle kvaliteten af respondenterne og forbedre produktet. Den bedste måde at sikre, at du fortsat modtager kredit og undersøgelser, er at besvare alle undersøgelser ærligt.
Kan jeg besvare flere undersøgelser og dermed optjene yderligere kredit i Google Play Butik?
På nuværende tidspunkt kan du kun besvare en undersøgelse, når vi underretter dig om, at der er en undersøgelse klar til dig. Bemærk! Den bedste måde at sikre, at du fortsat modtager undersøgelser, er at besvare alle undersøgelser ærligt og med nøjagtige oplysninger.
Jeg har ikke modtaget kredit for en undersøgelse, jeg deltog i. Hvor kan jeg rapportere dette?
Det kan tage et par dage, før kreditten kan ses på din konto. Hvis du ser en skærm med en meddelelse om, at der opstod et problem med at sende svaret, skal du tjekke, om du har installeret en annonceblokering, slå annonceblokeringen fra og genstarte Panel-appen. Hvis du ser en skærm med en meddelelse om, at du har optjent kredit ved at besvare en undersøgelse, men stadig ikke har modtaget kreditten inden for 7 dage, skal du trykke på knappen Menu øverst til højre i appen og derefter trykke på menupunktet for feedback.
Hvor meget betaler du for en henvisning i henvisningsprogrammet?
Du og din ven optjener begge 0,50 USD for en gyldig henvisning. Denne værdi kan dog til enhver tid blive ændret. Bonusbeløbet kan også variere for brugerne afhængigt af deres geografiske lokation.
Hvilke lande er henvisningsprogrammet tilgængeligt i?
Henvisningsprogrammet er i øjeblikket kun tilgængeligt for Google Panel-brugere, der befinder sig i USA.
Hvordan tilmelder jeg mig henvisningsprogrammet?
Programmet kræver en invitation, og din tilmelding kan til enhver tid annulleres. Programmet er i øjeblikket kun tilgængeligt for brugere på Android-enheder (du kan henvise dine venner, der bruger iOS-enheder, men de kan ikke henvise andre). Programmet er kun tilgængeligt i visse lande.
Er der en måde, hvorpå jeg kan se, hvor mange brugere jeg har henvist i henvisningsprogrammet?
Du kan se dine bonusser i din bonushistorik. Vi viser en optælling af, hvor mange gyldige henvisninger du har gennemført i din apps levetid.
Hvorfor har jeg ikke modtaget bonus for en henvisning?

Der udstedes kun bonusser for kvalificerede henvisninger. Hvis en bruger, som du har inviteret, er kvalificeret til en bonus for en henvisning, skal vedkommende lige have downloadet appen og befinde sig i et land, hvor henvisningsprogrammet er tilgængeligt. Du kan se en komplet liste over lande, hvor henvisningsprogrammet er tilgængeligt, under "Hvilke lande er henvisningsprogrammet tilgængeligt i?".

For at modvirke svigagtig adfærd er der en begrænsning på, hvor mange brugere du kan blive belønnet for at henvise. Du er begrænset til 10 henvisninger pr. uge og 100 brugere pr. levetid, som du kan blive belønnet for at henvise. Du kan dog til enhver tid ændre dette. Hvis henviseren har nået grænsen, modtager den inviterede heller ikke en bonus for henvisningen.

På samme måde som når der kan være forsinkelser i forbindelse med modtagelse af betalinger for undersøgelser, kan der være forsinkelse i modtagelsen af en bonus for en kvalificeret henvisning. Vi sender en notifikation, når du modtager en bonus via henvisningsprogrammet. Du kan se din bonushistorik for både tilmelding via henvisningsprogrammet samt henvisning af brugere via programmet på siden med appens bonushistorik.