Svar på undersøkelser

Med Google Belønning for meninger kan du svare på undersøkelser som utføres av markedsanalytikere. Det varierer hvor ofte vi sender ut undersøkelser, og du må ikke svare på hver eneste undersøkelse du mottar. Du får imidlertid belønning for å dele meningene dine. Nedenfor finner du noen vanlige spørsmål om hvordan du besvarer undersøkelsene.

Når og hvordan mottar jeg undersøkelser?
Som oftest sendes undersøkelsene ut vilkårlig. Vi bruker en rekke teknikker for å avsløre brukere som lyver eller forsøker å lure systemet. Hvis vi kommer frem til at du ikke gir ærlige svar på undersøkelsene, mottar du færre undersøkelser. Den beste måten å tjene mest mulig på, er derfor å være ærlig.
Jeg mottar ikke lenger undersøkelser, eller jeg mottar svært få. Hvordan kan jeg få flere?

Vi har ikke alltid undersøkelser å sende deg. Generelt sett deles undersøkelsene ut tilfeldig, avhengig av den tilgjengelige beholdningen vår.

I tillegg bruker vi en rekke teknikker for å avsløre brukere som lyver eller forsøker å lure systemet. Hvis vi kommer frem til at du ikke gir ærlige svar på undersøkelsene, mottar du færre undersøkelser. Den beste måten å tjene mest mulig på, er derfor å være ærlig og svare nøyaktig og fullstendig.

Hva om jeg ikke ønsker å svare på spørsmålene i undersøkelsen?
Brukerne har alltid et valg når de blir bedt om å svare på spørsmål i flere undersøkelser. Hvis du ikke ønsker å svare på et bestemt spørsmål, kan du overse det til fristen på 24 timer er over, og vente til vi har et nytt spørsmål klar til deg.